Τί αναφέρει η αστυνομία για το τετ-α-τετ ΜΑΤατζή και νεοναζί στα Εξάρχεια

Το γύρο του διαδικτύου έκανε η φωτογραφία που δείχνει άνδρα των ΜΑΤ να συνομιλεί με πολίτη που φορά μπλούζα με στάμπα στην πλάτη «Opposta Fazione», της ιταλικής νεοναζιστικής ομάδας που έχει αφήσει το στίγμα της με βίαιες πράξεις ρατσιστικού μίσους στη γειτονική μας χώρα.

Δείτε: Ψιλή… κουβεντούλα ανάμεσα σε ΜΑΤατζή και νεοναζί κατά την επιχείρηση – σκούπα στα Εξάρχεια

Η εικόνα είναι από τα Εξάρχεια και λήφθηκε πρόσφατα, συγκεκριμένα μετά την επιχείρηση εκκένωσης των τεσσάρων κατειλημμένων κτιρίων  στις οδούς Σπ. Τρικούπη, Καλλιδρομίου και Φωτήλα.

Με αφορμή δημοσιεύματα ιστοσελίδων και αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής προχώρησε σε εσωτερική έρευνα και προέκυψε ότι:

«O ανωτέρω αστυνομικός, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, προσεγγίστηκε από διερχόμενο περαστικό, ο οποίος του ζήτησε πληροφορίες για κατάστημα της περιοχής και αφού του απάντησε αποχώρησε από το σημείο. Τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται τόσο από τον εικονιζόμενο αστυνομικό, όσο και από έτερο αστυνομικό της ίδιας Υπηρεσίας».

Τη φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ο αρθρογράφος Γιάννης Μπαμπούλιας. 

https://twitter.com/YiannisBab/status/1166642834310651904?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1166642834310651904&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.efsyn.gr%2Fellada%2Fastynomiko%2F208898_i-elas-gia-ton-matatzi-kai-atomo-me-ti-nazistiki-mployza

Εφημερίδα των Συντακτών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί