Χωρίς ντροπή: Δηλώνει ότι “επιστρέφει στη μεσαία τάξη ό,τι της πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ”, την ώρα που έχει βάλει λουκέτο στην αγορά!

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ας κοιτάξει πώς θα επιστρέψει στη μεσαία τάξη αυτά που της αφαιρεί εδώ και ενάμισι χρόνο

Ενώ η αγορά στενάζει από τα αλλοπρόσαλλα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε σχέση με την πανδημία, ο πρωθυπουργός, σα να ζει σε άλλο πλανήτη, δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ότι… “επιστρέφει στη μεσαία τάξη αυτά που της πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ”!

«Είχα δεσμευτεί ότι θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη αυτά που της πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση αυτή υλοποιεί αυτήν την προεκλογική της δέσμευση», τόνισε κατά την ομιλία του για την “αναβάθμιση των δύο σημαντικών οδικών αξόνων στη Βόρεια Ελλάδα”, νομίζοντας ότι… όλοι οι Έλληνες πολίτες βλέπουν την ανιψιά του στον ΣΚΑΪ να κάνει προπαγάνδα!

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον βλέπει ότι η μεσαία τάξη, που είχε κάνει σημαία προεκλογικά, του γυρίζει ανεπιστρεπτί την πλάτη και προσπαθεί να της πουλήσει και πάλι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ας κοιτάξει πως θα επιστρέψει στην μεσαία τάξη αυτά που ο ίδιος της αφαιρεί εδώ και ενάμισι χρόνο, αφού πρώτα φροντίσει να σταματήσει την καθημερινή φτωχοποίηση της, και να αφήσει τα κλισέ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, απαντώντας στη δήλωση Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη ότι «είχα δεσμευτεί ότι θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη αυτά που της πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση αυτή υλοποιεί αυτήν την προεκλογική της δέσμευση».

Και ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημειώνει:

Μεσαία τάξη είναι οι εργαζόμενοι, των οποίων ετοιμάζεται να καταργήσει το 8ωρο και να θεσπίσει απλήρωτη εργασία και μειώσεις μισθών. Είναι οι καταστηματάρχες στους οποίους αρνείται την ρευστότητα για την επανεκκίνηση της δραστηριότητάς τους.

Είναι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, τις οποίες αφήνει να πνιγούν στο ιδιωτικό χρέος, αρνούμενος την ρύθμισή του.

Είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, δικηγόροι, οικονομολόγοι, μηχανικοί, τους οποίους άφησε χωρίς ίχνος στήριξης στην πανδημία και τους εξευτέλισε με τα Σκόιλ Ελικικού και με την απαξίωση των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων.

Είναι τα νοικοκυριά που ετοιμάζονται μέσα στην πανδημία να χάσουν τα σπίτια τους με τον πτωχευτικό νόμο του κ. Μητσοτάκη. Είναι ακόμα και οι μικρομέτοχοι της Τράπεζας Πειραιώς που καταληστεύθηκαν μέρα μεσημέρι με την ανοχή του.

Χειρότερο από το να μην δίνεις σε αυτούς που έχουν ανάγκη, είναι να τους κοροϊδεύεις. Και ο κ. Μητσοτάκης θα το ανακαλύψει πολύ σύντομα.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Χωρίς ντροπή: Δηλώνει ότι “επιστρέφει στη μεσαία τάξη ό,τι της πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ”, την ώρα που έχει βάλει λουκέτο στην αγορά!”

  1. εξοργισμένος επαγγελματίας

    ΤΕΡΑΣ Μητσοτάκη, τα θύματα της οικονομικής κρίσης είχαν αρχίσει να ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους, να ξανακερδίζουν τη ζωή τους και ήρθες εσύ για τα καταστρέψεις όλα και έχει το θράσος να λές ότι θα δώσεις στους ανθρώπους πίσω όσα τους πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ; Είμαι από εκείνους που δεν ενδιαφέρονταν για τα πολιτικά και αν ερχόταν κανείς γνωστός μου και μου ζητούσε να τον ψηφίσω, δεν το σκεφτόμουν και πολύ. Τώρα όμως που είδα ότι θυσίασες τις δουλειές των ανθρώπων για τον πλουτισμό των φίλων σου, από εμένα και όσους μπορώ να επηρεάσω δεν θα ξαναπάρεις ψήφους.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί