«Γλεντούν» τη ΝΔ στο Twitter που ξαφνικά… «συμφώνησε» με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός ότι 10 μόλις μέρες μετά τις εκλογές, η ΝΔ που σήκωσε τα λάβαρα του «Μακεδονικού Αγώνα» και υποσχόταν προεκλογικά στους ψηφοφόρους της ότι θα καταργήσει την «κατάπτυστη» Συμφωνία των Πρεσπών, πρόλαβε να κάνει την μεγάλη «κωλοτούμπα».

Δείτε: Λογόκριναν την Τερέζα Μέι για τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Οι Μακεδονομάχοι που έγιναν αρνάκια!

Ένας ανεύθυνος παραλίγο να ματοκυλήσει την Ελλάδα για να γίνει πρωθυπουργός (βίντεο)

Και οι τελευταίες μάσκες της ΝΔ για το Μακεδονικό έπεσαν στο συνέδριο του Economist, όπου ο άλλοτε «Μακεδονομάχος» και νυν υπουργός Άμυνα Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της… «για ένα καλύτερο μέλλον». Τη σκυτάλη πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος παρόντος του υπουργού Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Νικολά Ντιμιτρόφ δήλωσε ότι «τα πολιτικά ζητήματα που έχουμε μεταξύ μας έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό με τη συμφωνία των Πρεσπών, κι αυτό μας αφήνει χώρο για να κάνουμε πολλά περισσότερα στο οικονομικό πεδίο». Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του νέου Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, που μας ενημέρωσε ότι: «Το κλίμα στη ΝΔ (για τη συμφωνία των Πρεσπών) είναι τώρα διαφορετικό. Νομίζω ότι θα κινηθεί σε πλαίσιο για το πώς θα αποκομίσουμε τα περισσότερα οφέλη από τη συμφωνία και όχι να την καταργήσουμε».

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζουν την γαλάζια υποκρισία υπό το hashtag #ΝΔ_απατεωνες.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια:

https://twitter.com/EiriniLampraki/status/1151739642389155840?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1151739642389155840&ref_url=https%3A%2F%2Ftvxs.gr%2Fnews%2Fellada%2Ftwitter-trolarei-ti-nd-poy-ksafnika-symfonise-me-ti-symfonia-ton-prespon

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί