Ανοίγει τις πόρτες του το ανακαινισμένο ξενοδοχείο Αστερίων στη Νέα Αλικαρνασσό

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση της ξενοδοχειακής μονάδας με την επωνυμία «Ξενοδοχείο Αστερίων» στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου. Το ξενοδοχείο Αστερίων, έπειτα από μια μακρά περίοδο μη λειτουργίας, είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό με το νέο του πρόσωπο. Η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε με προσοχή και επιμέλεια και διήρκησε 9 μήνες, από τον Οκτώβριο του 2018 ενώ το ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του επισήμως την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, αποτελώντας μια νέα πρόταση για διαμονή στην πόλη του Ηρακλείου.

Η ανακαίνιση του Αστερίων, πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη μηχανικών της εταιρίας και περιελάμβανε αντικατάσταση των εξωτερικών επιχρισμάτων, πλήρη αποκατάσταση του περιβάλλοντα χώρου, ριζική ανακαίνιση όλων των δωματίων, των επιφανειών και των WC τους, ανανέωση του λόμπι, του καθιστικού των χώρων πρωινού και υποδοχής καθώς επίσης και όλων των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου.

Το Αστερίων βρίσκεται επί της λεωφόρου Ικάρου, τον κύριο οδικό άξονα που συνδέει το αεροδρόμιο και το λιμάνι με το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Ο επισκέπτης, μπορεί σε λίγα λεπτά, να βρεθεί οδικώς στο κέντρο του Ηρακλείου, το λιμάνι και το αεροδρόμιο είτε να επισκεφτεί πεζός τα εστιατόρια, τα καφέ, τις υπεραγορές ή τα εμπορικά καταστήματα που απέχουν λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο.

Στα 60 ευρύχωρα, ευήλια και ανανεωμένα δωμάτια του Αστερίων, δυναμικότητας 108 κλινών, ο επισκέπτης θα βρει πλήρως ανακαινισμένο ιδιωτικό μπάνιο με ντουζ, ηχομονωτικά κουφώματα, αυτόνομο κλιματισμό, τηλεόραση flat 32”, ψυγείο/mini bar και νέα ανατομικά στρώματα. Τα δωμάτια έχουν μπαλκόνια με πανοραμική θέα στο κέντρο της Αλικαρνασσού ή θέα στο αίθριο του ξενοδοχείου. Επίσης, τα δωμάτια διαθέτουν πολυτελή λευκά είδη και καλλυντικά μπάνιου.

Οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου 2*, περιλαμβάνουν 24ωρη reception, πλούσιο πρωινό με τοπικά εδέσματα, δωρεάν Wi-Fi, καθιστικό με TV, taxi transfers κ. α.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.asterion.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί