Στα Μάλια ο Σταύρος Αρναουτάκης

Περιοδεία στα Μάλια μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του  «Κρήτη η Ζωή μας», πραγματοποίησε ο Σταύρος Αρναουτάκης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του συνδυασμού.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης  Σταύρος Αρναουτάκης στην περιοδεία που έκανε στα Μάλια μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του  «Κρήτη η Ζωή μας».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της τουριστικής περιοχής αλλά και με καταστηματάρχες των Μαλίων και να ακούσει από κοντά τις ανησυχίες τους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συζήτηση που είχε με επιχειρηματίες της περιοχής ο κ Αρναουτάκης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του νησιού μας  που μόνο τα τελευταία χρόνια έχει πάρει 25 βραβεία γεγονός που δείχνει τη σοβαρή και με πρόγραμμα προσπάθεια που κάνει η περιφέρεια Κρήτης στον συγκεκριμένο τομέα.

Στόχος της περιφέρειας, όπως είπε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» είναι η προσέλκυση όχι μόνο περισσότερων επισκεπτών  αλλά και ποιοτικότερου τουρισμού καθώς πρόκειται για έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας της Κρήτης.

Ο κ Αρναουτάκης αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται μέσα από την Αγροαναπτυξιακή για τη στήριξη του αγροτικού τομέα αλλά και τη σύνδεση τουρισμού με την αγροτική παραγωγή της Κρήτης προς όφελος και των δύο πλευρών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί