Οι συμπληρωματικές υποδομές του νέου Καταστήματος Κράτησης «Κρήτη ΙΙ» στη συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης και Υφυπουργού Σωφρονιστικής Πολιτικής

Τα θέματα συμπληρωματικών υποδομών συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για την Αντεγκληματική και Σωφρονιστική Πολιτική Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Μετά την αυτοψία που έκανε την Τετάρτη ο Υφυπουργός στο εργοτάξιο των νέων Φυλακών στην περιοχή Κουρούνες της Νεάπολης επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης και συζήτησαν θέματα που αφορούν συμπληρωματικές υποδομές όπως ο δρόμος πρόσβασης και η αναβάθμισή του, το αποχετευτικό σύστημα και γενικά οι συμπληρωματικές υποδομές για την λειτουργία του νέου Γενικού Καταστήματος Κράτησης «Κρήτη ΙΙ» που προορίζεται ν’ αντικαταστήσει την σημερινή λειτουργία των φυλακών Νέας Αλικαρνασσού και Νεάπολης. Όπως επεσήμανε ο Σταύρος Αρναουτάκης η Περιφέρεια Κρήτης θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια να λειτουργήσουν σύντομα οι νέες φυλακές. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Δήμητρα Λυγούρα και ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί