Ο Ζ. Καλογεράκης για την απόσυρση του Αρ. Μανουρά

Δήλωση του Δημάρχου και Εκ Νέου Υποψηφίου Ζαχαρία Καλογεράκη για την απόσυρση της υποψηφιότητας του Αριστείδη Μανουρά:

Με έκπληξη πληροφορήθηκα τη δήλωση απόσυρσης του Αριστείδη Μανουρά και του συνδυασμού «Ενεργοί Δημότες» από τη διεκδίκηση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Ο Αριστείδης υπήρξε συνεργάτης στο Δήμο με έμπρακτη βοήθεια και προσφορά για το καλό του τόπου και των δημοτών. Μαζί πορευθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες και κοινό όραμα για το Δήμο και τους δημότες.

Λυπάμαι ειλικρινά για τις όποιες συνθήκες τον οδήγησαν στην απόφαση του να αποσύρει την υποψηφιότητα του. Όχι μόνο γιατί τιμώ και σέβομαι τον ίδιο και την οικογένεια του, αλλά και γιατί με αυτή του την απόφαση χάνεται η πολυφωνία των απόψεων σε θέματα σημαντικά για την περιοχή.

Σέβομαι τον Αριστείδη για όλα όσα έχει προσφέρει στην τοπική κοινωνία, για τη συνεργασία και τις κοινές μας προσπάθειες, αλλά και τα στελέχη του συνδυασμού του «Ενεργοί Δημότες» οι οποίοι εξέφραζαν πραγματικές αγωνίες για τα προβλήματα του τόπου μας. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις απόψεις τους και να συζητήσουμε για το μέλλον του Δήμου και των Δημοτών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί