Πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ

 


Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει και των εκλογικών μαχών τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

Αύριο Πέμπτη 04/04:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις υπηρεσίες του Δ. Ηρακλείου στην παλιά λαχαναγορά στις 9:00πμ, με επικεφαλής την Μαρία Κοκοσάλη, δημοτική σύμβουλο Ηρακλείου.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 10:30πμ, με επικεφαλής την Μαρία Κοκοσάλη, δημοτική σύμβουλο Ηρακλείου.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις Αποθήκες Χαλκιαδάκη στις 11:30πμ, με επικεφαλής τον Σ. Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο Ευρωβουλευτή.

Εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν η ΚΟ ΑΕΙ-ΤΕΙ του ΚΚΕ και η ΤΟ ΤΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ στη 1:00μμ, στο κεντρικό προαύλιο του ΤΕΙ Κρήτης με θέμα “Με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά” με ομιλητή τον Ανδρέα Κοκοσάλη, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γ. Χριστοφοράκης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Την Παρασκευή 05/04:

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην πρωτοβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης στις 9:00πμ με επικεφαλής τους Δ.Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και Μπιτσάκη Τζένη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην δευτεροβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης στις 11:00πμ με επικεφαλής τους Δ.Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και Μπιτσάκη Τζένη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης στις 11:00πμ με επικεφαλής τους Μ.Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης και Δ.Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο εργοστάσιο της Megaplast στις 14:30, με επικεφαλής τον Μ.Συντυχάκη βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης.

-Σύσκεψη στο Θραψανό, στο “καφενείο του Χρήστου” στις 7:30μμ με ομιλητές τους Μ.Συντυχάκη βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Κ.Προυκάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος.


Το Σάββατο 06/04:

Η ΚO Κεντρικής Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση στις 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Βιάννου με θέμα “Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2019 – με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά!”. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχη Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Κώστας Μωυσάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Κυριακή 07/04:

-Σύσκεψη στην Αγ. Τριάδα του Δήμου Ηρακλείου στο καφενείο του Αηβαλιώτη, στις 12:00μμ με ομιλητή τον Δ.Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί