Οι χρυσές χορηγίες Αρναουτάκη στον γαλάζιο σύμβουλο, η… “εθνική Κρήτης” και η καμπάνια πριν… ανακοινωθεί συνδυασμός! (εικόνες)

Ο άνθρωπος φαίνεται ότι έχει σπουδαίους λόγους να είναι περιφερειακός σύμβουλος γι αυτό και 3 και πλέον μήνες πριν από τις περιφερειακές εκλογές ήδη έβγαλε τις διαφημιστικές καταχωρίσεις του, που προφανώς θα του κοστίσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό! Το περίεργο βέβαια είναι ότι είναι πως αναγγέλλει την υποψηφιότητά του με τον σημερινό περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, όταν για τον τελευταίο εκκρεμεί ακόμα η ανακοίνωση της στήριξης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι όμως εκείνος όχι μόνο έχει κλείσει το ψηφοδέλτιό του, αλλά και ο πρώτος υποψήφιος κάνει ήδη διαφήμιση.

Και ποιος υποψήφιος! Ο άνθρωπος που ήταν εκπρόσωπος Τύπου στο κόμμα της Ντόρας στο Ηράκλειο, δεξί χέρι του Αυγενάκη, στέλεχος της ΝΔ, που πήγε με τον Αρναουτάκη έχοντας εξασφαλίσει ετήσια οικονομική στήριξη από την περιφέρεια που το 2018 προφανώς πέρασε κατά πολύ τις 100.000 ευρώ (μόνο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2018 οι χορηγίες της περιφέρειας προς τον σύμβουλο του περιφερειάρχη έφταναν αυτό το ύψος), ενώ ο ίδιος μιλάει αυτάρεσκα, όπως ο Αρναουτάκης, για την… “εθνική Κρήτης” που διοικεί την περιφέρεια του νησιού!

Δείτε:

Πώς ο περιφερειάρχης Κρήτης χρηματοδοτεί προκλητικά και με απευθείας αναθέσεις την ιδιωτική δράση συμβούλου του! (εγγραφα)

Όλοι μια… “αγκαλιά”: Ο Αρναουτάκης συζητάει με ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ανακοινώνει και γαλάζιους υποψήφιους (αγνοώντας τις συζητήσεις)!

Πού θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΕΚΗ

Ο Ηρακλειώτης καθηγητής για χρόνια συνεργάτης του Παπαντωνίου που “υιοθετήθηκε” (από κοινού) από Αρναουτάκη- Αυγενάκη! (φωτο)

Ακόμα και στις σελίδες του Candiadoc, που έχει αποκαλύψει τις χρηματοδοτήσεις της ιδιωτικής επιχειρηματικής του δραστηριότητας από τον περιφερειάρχη, εμφανίζεται η διαφήμιση που κάνει μέσω της Google!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί