Τί απαντά ο Κ. Βαξεβάνης στις διαρροές της ΝΔ για τις αποκαλύψεις με φόντο την υπόθεση Φλώρου

Η ΝΔ εξέδωσε νωρίτερα την Κυριακή ανακοίνωση, μέσω της οποία επιτίθεται στην εφημερίδα Documento και στον εκδότη της Κώστα Βαξεβάνη για τις αποκαλύψεις αναφορικά με τις σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με τον Άρη Φλώρο της Energa.

Δείτε: Εξ απορρήτων σύμβουλος και ανιψιός του Κυρ. Μητσοτάκη, συνέταιρος Φλώρου!

Υπάρχει σκάνδαλο, πίσω από το οποίο να μην κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του;

Στις αποκαλύψεις του Documento, η ΝΔ απαντά ότι ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης-Αλέξανδρος Δημητριάδης υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του Φλώρου συμβάλλοντας καθοριστικά στην προφυλάκισή του.

Κατά τα λοιπά, η ΝΔ απειλεί, κατά την προσφιλή συνήθειά της με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, και μην έχοντας προφανώς περισσότερα να σχολιάσει κατηγορεί το Documento πως σκοπίμως αποσιωπά ότι «ο Φλώρος διώχθηκε και φυλακίστηκε επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και απελευθερώθηκε, προσφάτως, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λόγω των εγκληματικών νόμων που ψήφισαν οι υπουργοί των κ. Τσίπρα και Καμμένου».

Στην παραπάνω ανακοίνωση, όπως και νωρίτερα όταν η ΝΔ επιχειρούσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του συμβούλου του Μητσοτάκη Μακάριου Λαζαρίδη, να απαντήσει δήθεν στις αποκαλύψεις του Documento, απάντησε ο Κώστας Βαξεβάνης επαναλαμβάνοντας τα εξής:

1. Ο Δημητριάδης παραιτήθηκε όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο κ η εμπλοκή του

2. Ήταν ο δικηγόρος που έκανε offshore Φλώρου

3. Κατέθεσε στον ανακριτή ψευδώς ότι έφυγε το 2012

4. Έμεινε στις άλλες εταιρείες του Φλώρου

5. Είναι συνεταίρος του Φλώρου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί