Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανακοίνωση της ΝΔ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Εξαγγέλλει προβοκάτσιες για να αλλάξει την ατζέντα»

Σκληρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για την άθλια προβοκάτσια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ενόψει των παρελάσεων δίνει η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία καλεί το κυβερνών κόμμα να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται, αλλιώς να επιληφθεί εισαγγελέας για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

«Υπό το κράτος πανικού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πέταξε σήμερα το προσωπείο της δήθεν προοδευτικής κεντροδεξιάς και επέστρεψε στις παλιές και αλησμόνητες συνταγές του δεξιού παρακράτους: λάσπη και συκοφαντία κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δήθεν υποκίνηση επεισοδίων στις εθνικές παρελάσεις…» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Όταν το κυβερνητικό σχέδιο συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών σκοντάφτει στην άκαμπτη βούληση των συγγενών για απόδοση δικαιοσύνης, η ΝΔ περνάει στην επόμενη πίστα και εξαγγέλλει προβοκάτσιες για να αλλάξει την ατζέντα.

Δεν θα της περάσει. Την καλούμε να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται.  Αν δεν το πράξει, ζητούμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί