Πολίτες: Σε πάρκινγκ έχει μετατραπεί η πλατεία Κορνάρου

Με νέα της ανάρτηση η Ηρακλειώτισσα Γεωργία Ξημεράκη, γνωστοποιεί ένα νέο περιστατικό με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη σήμερα στην πλατεία Κορνάρου, όπου όπως αναφέρει οι περισσότεροι οδηγοί δεν την θεωρούν πλατεία, αλλά πάρκνιγκ.

Δείτε αναλυτικά τί αναφέρει:

Πολύπαθη πλατεία Κορνάρου! Είπα πλατεία αλλά σκέφτομαι μήπως είναι λάθος χαρακτηρισμός αυτο για το συγκεκριμένο σημείο. Οπότε περνάω από εκεί μάλλον περισσότερο για πάρκινγκ θα το χαρακτήριζα και μάλιστα μη οργανωμένο,. 
Σήμερα όμως αγανάκτησα όταν περίπου 12 ώρα βλέπω ένα αυτοκίνητο κάβας να έχει παρκάρει εντός της πλατείας. Μια φίλη μου προσπαθεί να εξηγήσει ευγενικά και με λογικά επιχειρήματα στον οδηγό το λάθος του μάταια όμως όπως ήμουνα σίγουρη Εγώ. 
Αναγκάζεται να καλέσει την αστυνομία του δίνει κλήση του πέρνει πινακίδες και τα λοιπά.
Σε αυτό που θα ήθελα να σταθω η ασαφης χρήση της, ας πούμε προσωρινά, πλατείας
Πρώτα από όλα ο οδηγός είχε την απόλυτη πεποίθηση ότι είναι νόμιμο να σταθμεύει στη πλατεία και ότι εγω και η φιλη μου ήμαστε στη καλύτερη περίπτωση εξωγήινης προέλευσης και παρεμποδιζουμε την εργασία του. Πραγματικά το πίστευε.
Οι μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ που ήρθαν για τη κληση είπαν πως δεν υπάρχουν πινακίδες απαγόρευσης στην είσοδο οπότε ισχύει η κλήση μόνο για τις ραμπες και δεν εδώ λίγο να το αμφισβητήσω
Μερικοί κάτοικοι της περιοχής που σίγουρα ξέρουν καλύτερα από μένα λένε, και δεν το αμφισβητώ, ότι κάποιοι αυθαίρετα αφαίρεσαν τις πινακίδες και τα εμπόδια και καμιά υπηρεσία δεν τα έβαλε ξανά. Υπάρχει κάποιος που να έχει το σθένος να το κάνει;

 

 

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί