Καταγγελία πολίτη στο Ηράκλειο: Τηλεργασία χωρίς… ίντερνετ και εμπαιγμός από τις εταιρείες

Πολίτης του Ηρακλείου καταγγέλλει στο Candiadoc «εμπαιγμό» από εταιρείες τηλεφωνίας και ίντερνετ.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πολίτη, δύο άνθρωποι που εργάζονται με τηλεργασία σε σπίτι στην οδό Στεργιογιάννη, έχουν μείνει χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ εδώ και μια βδομάδα, μετά από εργασίες της ΔΕΥΑΗ στην περιοχή, και μετά από «μαραθώνια» επικοινωνία με εταιρείες παροχής υπηρεσιών τηλεφωνίας και ίντερνετ, ακόμη περιμένουν την αποκατάσταση της βλάβης.

Αναλυτικά η καταγγελία:

Είμαστε δύο άνθρωποι που εργαζόμαστε από το σπίτι και από 20/1 μέχρι και σήμερα 25/1 δεν έχουμε τηλέφωνο και ίντερνετ.

Τετάρτη 20/1, στην οδό Στεργιογιάννη, η ΔΕΥΑΗ έκοψε το τηλεφωνικό καλώδιο του κτιρίου μας κατά τη διάρκεια εκσκαφής για το νέο δίκτυο νερού.

Πέμπτη 21/1, οι τεχνικοί του ΟΤΕ επισκεύασαν το καλώδιο. Αλλά η βλάβη δεν αποκαταστάθηκε. Τηλεφώνησε ο εργολάβος της ΔΕΥΑΗ στον ΟΤΕ και μας είπαν οτι αυτοί το επισκεύασαν, και να επικοινωνήσουμε με τον πάροχο τηλεφώνου μας, εφόσον δεν έχουμε ως πάροχο τον ΟΤΕ.

Μετά απο επικοινωνία με την Nova, μας λένε ότι θα μας πάρουν την Παρασκευή να κλείσουμε ραντεβού για επίσκεψη τεχνικού. Επικοινωνούμε και με τις βλάβες του ΟΤΕ απευθείας και δεν δέχονται να δηλώσουμε βλάβη ή να τους ενημερώσουμε ότι η επισκευή που έκαναν δεν έλυσε το πρόβλημα. Μας λένε να περιμένουμε τον τεχνικό από Nova για να δηλώσει αυτός βλάβη.

Παρασκευή 22/1, μας καλούν από την Nova και μας κλείνουν ραντεβού για Δευτέρα.

Δευτέρα 25/1, έρχεται ο τεχνικός από Nova, διαπιστώνει βλάβη και δηλώνει αίτημα επισκευής στον ΟΤΕ. Δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει πάλι ο ΟΤΕ, πιθανόν σε 2-3 μέρες μας λέει ο τεχνικός της Nova.

Καταλαβαίνω ότι λάθη γίνονται, αλλά ο εμπαιγμός που προκύπτει μετά είναι απαράδεκτος.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Καταγγελία πολίτη στο Ηράκλειο: Τηλεργασία χωρίς… ίντερνετ και εμπαιγμός από τις εταιρείες”

  1. Anti-logos

    Αυτά είναι πταίσματα μπροστά στην γενική πρακτική των καρκινωμάτων που λέγονται “πάροχοι” τηλεφωνικών – διαδικτυακών υπηρεσιών.
    Με πρώτο και καλύτερο τον βρωμερό ΟΤΕ και τα απαρχαιωμένα δίκτυα του, που ξέρει μόνο να ρουφάει “αίμα” από παντού, με κρατικά Γερμανικά καβούρια στις τσέπες.
    Αλλά και οι άλλοι δεν πάνε πίσω. Μια επένδυση δικτύου δεν έκαναν από το 90κάτι που εμφανίστηκαν.
    Σε Τεράστιες περιοχές στην Αθήνα, η vodafone (και οι υπόλοιποι) “παρέχει”(!) 5,5Mbps, γιατί τα χάλκινα δίκτυα ΟΤΕ, είναι αρχαία, (λέει)
    Δικά της δίκτυα μετά από σχεδόν 30 χρόνια ανυπολόγιστης κονόμας, δεν έκανε στην πρωτεύουσα. Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι κάνει στην επαρχία, εκτός από το να εισπράττει.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί