Ο Γ. Πατούλης απαρνιέται τη ΝΔ (βίντεο)

Εσείς προέρχεστε από τη Δεξιά, κατέληξε σε ερώτησή του ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πρώτη Είδηση στην ΕΡΤ1 προκαλώντας την έκρηξη του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος όχι μόνο απαρνήθηκε την δεξιά του ταυτότητα, αλλά και ότι έχει σχέση με τη ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης είπε με αυστηρό τόνο στον δημοσιογράφο: «Ποια δεξιά; Εγώ σας έβαλα στο κούτελο κάποια μπροσούρα;» και συνέχισε «Έχει 58% η Δεξιά; Ο Πατούλης πήρε 58% στις εκλογές» ενώ έκλεισε λέγοντας «η πολιτική μου ταυτότητα είναι αυτοδιοίκηση».

Άλλωστε ο πλέον και πρόεδρος του «Ομίλου Ενεργών Πολιτών Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» δήλωσε “παρών” «στη νέα συμμαχία που χρειάζεται η Αθήνα για να κάνει μία νέα επανεκκίνηση, για να ακουστεί δυνατά και πάλι η φωνή της»

Πάντως, ο κ. Πατούλης δεν είναι ο πρώτος που επιθυμεί να πλασαριστεί ως «ανεξάρτητος» και «ακομμάτιστος» στα μάτια των ψηφοφόρων.

Ωστόσο, όλοι ξέρουν ότι όχι μόνο όλα αυτά τα χρόνια πορεύεται με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά είναι και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ενώ στις εκλογές για την άναδειξη νέου προέδρου είχε κατέβει και ως υποψήφιος. Επίσης έχει διετελέσει Υπεύθυνος Υγείας Β’ Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας και εργάστηκε ως μέλος της εξωκοινοβουλευτικής επιτροπής του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί