Πρωτοφανής καταγγελία Πασπάτη: Παρασκήνιο κρητικού ΜΜΕ και Αυγενάκη με στόχο τη διαγραφή του από τη ΝΔ! (εικόνα)

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία σε βάρος μέσου ενημέρωσης, ιδιοκτήτη και δημοσιογράφου, προχώρησε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου και πρώτος επιλαχών βουλευτής Ηρακλείου, Γρηγόρης Πασπάτης. Ο γιατρός καταγγέλλει συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης, τον ιδιοκτήτη και ένα δημοσιογράφο του, ότι προωθούν τη διαγραφή του από τη ΝΔ, μέσω του βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη!

Δείτε την ανάρτησή του

“Είναι προφανές -στους πολίτες που διαβάζουν «Νέα Κρήτη»- ότι ο κ. Αντώνης Δημητρίου επιδιώκει εμμονικά τη διαγραφή μου από τη Νέα Δημοκρατία.
Χθες για πολλοστή φορά, δια του κ. Γιώργου Σαχίνη, προέτρεψε το γραμματέα του κόμματος να φροντίσει για τη διαγραφή μου, υπονοώντας μάλιστα ότι οι απόψεις μου για το “Καστέλλι” συνδέονται με συμφέροντα!
Η στάση αυτή βέβαια δεν είναι γιαυτούς πρωτοφανής αλλά δεν παύει να εγείρει ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.
Σε κάθε περίπτωση, η σχέση μου με τη Νέα Δημοκρατία είναι βιωματική. Είναι σχέση ζωής με ρίζες βαθιές και η κοινωνία του Ηρακλείου το γνωρίζει καλά και δεν επιτρέπω σε κανέναν να την αμφισβητεί. Πολλώ δε μάλλον σε όψιμους κατόχους «δεξιόμετρου» – ποιος τους το έδωσε, αλήθεια; – των οποίων η ιδεολογική σταθερά είναι άγνωστη.
ΥΓ1: Οι προσωπικές μου θέσεις για το “Καστέλλι” αλλά και για το “Νίκος Καζαντζάκης” είναι διατυπωμένες δημόσια από το 2002. Θα ήμουν, λοιπόν, αφερέγγυος και ασυνεπής αν τις αρνιόμουν σήμερα. Ωστόσο, για όποιον δεν το αντιλαμβάνεται, επαναλάμβανω με σαφήνεια ότι εφόσον το αεροδρόμιο του Καστελλίου πλέον προχωρά, θεωρώ ότι η άποψη της Νέας Δημοκρατίας είναι προς το συμφέρον της χώρας και συντάσσομαι μαζί της.
ΥΓ2: Τα τηλεοπτικά “τερτίπια” με τον πολιτικά ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπίρτζη είναι τόσο εμφανή και κωμικά που στερούνται κάθε σημασίας”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί