Είναι απίστευτο: Ο δήμος Ηρακλείου… διαφημίζει συγκεκριμένη επιχείρηση με δημοτικές πινακίδες στους δρόμους! (φωτο)

Γράφαμε πριν από λίγες εβδομάδες ότι  η δημοτική αρχή της πόλης του Ηρακλείου εμφανίζεται σε πολλές περιπτώσεις ως “πλασιέ” ιδιωτικών συμφερόντων, που δεν είναι και μακριά από τις ιδεολογικές της προτιμήσεις και επιλογές στελεχών της… Και ανάμεσα στα παραδείγματα σημειώναμε ότι “πρόσφατα, με μια σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της πόλης, γύρω από τις οδούς Ιδομενέως, Μαλικούτη, Ευρώπης, που προκάλεσαν μάλιστα και τεράστια προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, διευκολύνθηκε αφάνταστα γνωστή επιχείρηση στάθμευσης οχημάτων…”

Τότε ο (αρμόδιος) αντιδήμαρχος, Γιάννης Αναστασάκης είχε απαντήσει ότι “η παρούσα δημοτική αρχή και εγώ προσωπικά προασπίζουμε με συνέπεια το δημόσιο συμφέρον και είναι γνωστό σε όλους ότι η ηθική είναι αδιαπραγμάτευτη συνιστώσα των αποφάσεων μας”.

Αυτή η προάσπιση- πάντως- δεν αποδείχτηκε στην πράξη στις υποθέσεις που αναφέραμε και, εν προκειμένω, στην υπόθεση της αλλαγής της κυκλοφορίας ώστε όλα τα οχήματα να οδηγούνται σε πάρκινγκ συγκεκριμένου επιχειρηματία. Η ρύθμιση όχι μόνο έμεινε, αλλά έγινε και οριστική. Αλλά το πλέον εξωφρενικό είναι ότι πλέον ο δήμος Ηρακλείου – στο πλαίσιο της προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος, που διακηρύττει ο κ. Αναστασάκης…-  κάνει πλέον και δωρεάν διαφήμιση στη συγκεκριμένη επιχείρηση, με δημοτικά μέσα! Με δημοτικές πινακίδες ο οδηγός ενός οχήματος καλείται να πάει το όχημά του στο πάρκινγκ του επιχειρηματία, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες!

Δηλαδή, όχι μόνο “κανόνισαν” πελατεία από το δήμο, καθώς όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο πάρκινγκ, αλλά το διαφημίζουν και οδηγούν και με τις δημοτικές πινακίδες, τα οχήματα στην επιχείρηση!

Τί καλά!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί