Βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του στις Μοίρες – Τραυματισμένη η σύζυγός του (φωτο)

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις Μοίρες

Ένας ηλικιωμένος άνδρας δολοφονήθηκε από όπλο στο σπίτι του, ενώ τραυματισμένη βρέθηκε και η σύζυγός του η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Όλα συνέβησαν όταν ο δράστης περίπου 55 ετών, ιδιοκτήτης ρακοκάζανου με καταγωγή από χωριό της πάνω Ρίζας του Δήμου Φαιστού, ο οποίος είχε προβλήματα με την εν διαστάσει σύζυγό του, πήγε μεθυσμένος στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε πρώτο όροφο  στο κέντρο των Μοιρών και άρχισε μαινόμενος να φωνάζει.

Έντρομος ο  σπιτονοικοκύρης που διέμενε μαζί την σύζυγό του στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας, βγήκε στο διαμέρισμα να δει τι συμβαίνει και εκεί υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός μεταξύ τους ο δράστης έβγαλε όπλο και πυροβόλησε αυτόν και την σύζυγο του. Δυστυχώς ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης έπεσε νεκρός.

Το συμβάν όπως είναι λογικό αναστάτωσε όλη την κωμόπολη των Μοιρών.

Ο δράστης εξαφανίστηκε μετά το συμβάν, ωστόσο αναζητείται από τους άνδρες της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο και ερευνούν το περιστατικό, ενώ στον τόπο του φονικού μετέβη και ιατροδικαστής.

apopsilive.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί