Σταμάτης: Πιστεύω περισσότερο τον Ερντογάν από τον Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπερνούν επικίνδυνα κάθε όριο (Βίντεο)

«Η δήλωση Σταμάτη ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον Κυρ. Μητσοτάκη «να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να καταδικάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις».

Σταμάτης: Πιστεύω περισσότερο τον Ερντογάν από τον Τσίπρα

Κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Σκάι στον Γ. Αυτιά, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης μεταξύ άλλων, δήλωσε σε σχετική ερώτηση της βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη, ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν, από τον Έλληνα πρωθυπουργό.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ διολισθαίνει σε επικίνδυνες και ακραίες θέσεις

«Η σημερινή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα. Συγκεκριμένα ο Δ. Σταμάτης έφτασε να πει ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει: «είναι προφανές ότι η Ν.Δ. διολισθαίνει σε επικίνδυνες και ακραίες θέσεις, αρνούμενη κάθε συνεννόηση και ομοψυχία στα εθνικά θέματα. Η συγκεκριμένη δήλωση όμως δεν μπορεί να γίνεται από μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να καταδικάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις».

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί