Μ. Καρυστιανού από το Ηράκλειο για το έγκλημα των Τεμπών: «Οι ένοχοι αποφάσισαν ότι δεν θα ασχοληθούν καν με το θέμα και συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά» (Βίντεο)

“Οι υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν και τα σενάρια φαντασίας αποδείχθηκαν μικρά και λίγα μπροστά στην πραγματικότητα”

Στο Ηράκλειο βρίσκονται οι συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού και Παύλος Ασλανίδης, όπου μίλησαν για το έγκλημα σε εκδήλωση του Συμποσίου Πολιτισμού με θέμα: «Τέμπη, Αλήθεια, Δικαιοσύνη, Διαφάνεια», στο Πάρκο Γεωργιάδη.

Στην ομιλία της, η κ. Καρυστιανού τόνισε ότι “Όλες οι υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν και τα σενάρια φαντασίας αποδείχθηκαν μικρά μπροστά στην πραγματικότητα”, καταγγέλλοντας ότι “οι ένοχοι αποφάσισαν ότι δεν θα ασχοληθούν καν με το θέμα και συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά”, ενώ πρόσθεσε  “για εμάς ο χρόνος σταμάτησε. Οι μανάδες και πατεράδες παγώσαμε… Νεκρώθηκε μαζί με τα παιδιά μας το πιο τρυφερό κομμάτι της ψυχής μας… Μόλις αρχίσαμε να συνερχόμαστε αντιληφθήκαμε πως η καρδιές μας δεν  χτυπάνε πια το ίδιο“.

“Σιωπή να κάνετε εσείς που είστε με τους δολοφόνους .. εμείς οι υπόλοιποι θα ουρλιάζουμε”, ανέφερε ο Παύλος Ασλανίδης κατά την ομιλία του.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ, οτι θα δολοφονήσουν το παιδί μου και θα το πετάξουν το ίδιο βράδυ, με φαγάνες, σε 3 διαφορετικά μέρη στην Λάρισα. Είναι μία κυβερνώσα μαφία»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στο παρακάτω βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί