Πέθανε σε ηλικία μόλις 38 ετών η Μαρία Αθανασοπούλου – Ως βρέφος είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου της 38χρονης Μαρίας Αθανασοπούλου που ήταν μόλις τριών μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Πριν από αρκετά χρόνια, η ιστορία της Μαρίας είχε συγκινήσει, καθώς το 1986 σώθηκε από τον μεγάλο σεισμό στην Καλαμάτα. Τότε, ήταν μόλις 10 ημερών…

Συγκεκριμένα, η Μαρία, σύμφωνα με το Star, υπέστη βαρύ επιληπτικό επεισόδιο με ακαμψία και δε συνήλθε ποτέ και έφυγε από τη ζωή στις 5 Απριλίου.

Όταν ήταν βρέφος είχε ανασυρθεί ζωντανή μετά από 26 ώρες από τα ερείπια του σπιτιού της, που ισοπεδώθηκε στον σεισμό. Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Τότε οι διασώστες την είχαν εντοπίσει με ένα μεγάλο τραύμα στον αυχένα από σίδερο.

“Η Μαρία είχε αφόρητους πόνους, πάθαινε επιληψία”, λέει ο πατέρας της στο Star.

Το 2023 η ίδια η Μαρία, σε συνέντευξή της στο Star, είχε πει: «Ήμουν στην κούνια μου. Αυτό που με έσωσε ήταν το σίδερο από την κουνουπιέρα, το οποίο, όμως, μπήκε στον αυχένα μου. Με είχαν για νεκρή, οι γονείς μου το έμαθαν από τις ειδήσεις ότι είμαι ζωντανή».

«Έμεινε 26 ώρες στα συντρίμμια, είχε μια βαθιά ουλή στον αυχένα που της άφησε προβλήματα, δεν αναπτύχθηκε ποτέ σωστά”, δήλωσε στην εκπομπή ο πατέρας της μετά τον θάνατό της και πρόσθεσε: “Οι γιατροί δεν κατάλαβαν ποτέ τι είχε. Eίχε συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας, όμως δεν έπασχε από τη νόσο. Έπαιρνε πολλά φάρμακα, είχε αφόρητους πόνους στο κεφάλι, αστάθεια και επιληψία», λέει ο πατέρας της.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί