Κρήτη: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης

Χειροπέδες σε δύο άνδρες στο Ρέθυμνο πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης αστυνομικοί για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έλεγχο που έγινε στο όχημα που οδηγούσε ο ένας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης την οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον άλλο άνδρα.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες  και σε χώρους που χρησιμοποιούν οι δύο άνδρες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12.060 ευρώ, 4 συσκευές κινητών τηλεφώνων και 2 ΙΧΕ αυτοκίνητα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύλληψη δυο ημεδαπών για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών στο Ρέθυμνο

Κατασχέθηκαν 12.060 ευρώ, 

2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μικροποσότητα ηρωίνης

Συνελήφθησαν χθες (03.04.2024) το μεσημέρι  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου δυο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της  νομοθεσίας περί ναρκωτικών.    

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε   έλεγχος στο όχημα που οδηγούσε ημεδαπός σε περιοχή  του Δήμου Ρεθύμνου  κατά τη διάρκεια του οποίου  βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης την οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από έτερο ημεδαπό. 

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες  και σε χώρους που χρησιμοποιούν οι ημεδαποί όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • Χρηματικό ποσό 12.060 ευρώ ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα
  • 4 συσκευές κινητών τηλεφώνων 
  • 2 ΙΧΕ αυτοκίνητα   ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων    

  Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί