ΠΑΓΝΗ: Δωρεά εξοπλισμού προς τους ογκολογικούς ασθενείς, που υποβάλλονται σε ακτινοθεραπεία

Η Διοίκηση και το Τμήμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης (ΠΑΓΝΗ), ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Πετούση για την ευαισθησία τους και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους, για τη δωρεά εξοπλισμού προς τους ογκολογικούς ασθενείς, που υποβάλλονται σε ακτινοθεραπεία. 

Το Τμήμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο ΠΑΓΝΗ, αποτελεί το μοναδικό δημόσιο τμήμα, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών ολόκληρης της Κρήτης & των Δωδεκανήσων. 

Η δωρήτρια οικογένεια είναι ιδιοκτήτες της επιχείρησης «Εστιατόριο Πετούσης». Για  περισσότερα από 46 χρόνια γράφει τη δική της ιστορία στο κόσμο της γαστρονομίας και της διατήρησης της Κρητικής παραδοσιακής κουζίνας.

Ο Διοικητής Καθηγητής κ. Γεώργιος Χαλκιαδάκης, ο Αν. Διοικητής κ. Στέλιος Κτενιαδάκης και η Διευθύντρια του Τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ, Αν. Καθηγήτρια κ. Μαρία Τόλια, εκφράζουμε τη βαθειά μας ευγνωμοσύνη για αυτή την ενέργεια, η οποία γίνεται προς όφελος όλων των ογκολογικών ασθενών που προέρχονται από την νοτιοανατολική νησιωτική περιοχή του τόπου μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί