Το θράσος τους δεν έχει όρια: “Υπονομευτής του πολιτεύματος” ο Κασσελάκης κατά την κυβέρνηση που έστησε παρακράτος!

Θρασύτατη επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπολύει ο Παύλος Μαρινάκης, καθώς κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ότι «έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε εμφανή πανικό μετά το σφυροκόπημα τόσο του Στέφανου Κασσελάκη, που στον απόηχο των αποκαλύψεων για τη μονταζιέρα στα Τέμπη ζήτησε παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και εκλογές, όσο και της αντιπολίτευσης με την πρόταση δυσπιστίας, εξαπέλυσε συκοφαντική επίθεση.

Δείτε:

Στ. Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να παραιτηθεί ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές

Πολιτική θύελλα για το παρακράτος Μητσοτάκη: Πρόταση μομφής από την αντιπολίτευση- Επιπλέον, ο Κασσελάκης ζητά εκλογές

Νέα «βόμβα» για το έγκλημα των Τεμπών: Αποκάλυψη για μοντάζ στα ηχητικά συνομιλιών σταθμάρχη – μηχανοδηγών

Ο Παύλος Μαρινάκης υποστηρίζει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα» επειδή μίλησε για το σκάνδαλο των υποκλοπών και το σκάνδαλο με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να ξεπεράσει το έτερο φερέφωνο της απόπειρας αποσταθεροποίησης της χώρας, με τη σημερινή ανάρτησή του, πέρασε σε άλλη «πίστα» και έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος.

Είναι αδιανόητο, 50 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσβάλλει τόσο βάναυσα τη λαϊκή βούληση και να παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα. Δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε μισή σπιθαμή αμφισβήτησης της Δημοκρατίας μας στους υπονομευτές της και τους υποκινητές τους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί