Πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Εντοπίζονται ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα – Κάλεσμα στα κόμματα να προσυπογράψουν

Αίτημα προς τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να προσυπογράψουν το πόρισμα που θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την Κυριακή το πρωί απευθύνει η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι εντοπίζονται ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα.

«Η δικαίωση των αθώων θυμάτων είναι πολύ πιο πάνω από τη μικροπολιτική. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα οι προσπάθειές μας για κοινό πόρισμα δεν έχουν τελεσφορήσει» δήλωσε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Εξεταστική Βασίλης Κόκκαλης.

«Σήμερα τα φώτα της κοινωνίας είναι στραμμένα στα πορίσματα για την εξεταστική των Τεμπών, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών μιλά για συγκάλυψη. Καταθέτουμε αίτημα προς τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, έστω την ύστατη στιγμή να προσυπογράψουν το πόρισμα που θα καταθέσουμε την Κυριακή το πρωί» ανέφερε από την πλευρά του ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ Γιάννης Σαρακιώτης.

Ερωτηθείς ο Βασίλης Κόκκαλης με ποια αιτιολογία το αρνήθηκαν τα υπόλοιπα κόμματα, είπε: «Δεν υπάρχει. Ρωτήστε τους» ενώ απαντώντας στο κατά πόσο βλέπουν ποινικές ευθύνες, σημείωσε: «Θα δείτε το πόρισμά μας την Κυριακή και νομίζω θα συμφωνήσουν πολλά κόμματα του δημοκρατικού τόξου».

Απαντώντας στο αν εντοπίζονται ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα, απάντησε «βεβαίως».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί