Κασσελάκης για Καραμανλή: Σοκαριστική η φράση «πού λέει για θανάτους;» (Βίντεο)

Για «χαρακτηριστική απανθρωπιά της κυβέρνησης» κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο X, με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραθέτει βίντεο -απόσπασμα της συνεδρίασης όπου ο Κώστας Καραμανλής επιχειρώντας να αποποιηθεί τις ευθύνες της κυβέρνησης και να διαστρέψει την αλήθεια ρωτά «πού λέει το εξώδικο ότι επίκειται θανατηφόρο ατύχημα;» και από το προεδρείο να ακούγεται η φράση «πού λέει για θανάτους».

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Βασίλης Κόκκαλης διαβάζει το εξώδικο με το οποίο οι εργαζόμενοι προειδοποιούν τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για προβλήματα στην ασφάλεια του σιδηρόδρομου.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης διαβάζει το εξώδικο με το οποίο οι εργαζόμενοι προειδοποιούν τον υπουργό Κώστα Καραμανλή για προβλήματα στην ασφάλεια του σιδηρόδρομου. Η φράση «πού λέει για θανάτους;» είναι σοκαριστική, αλλά δυστυχώς χαρακτηριστική της απανθρωπιάς αυτής της κυβέρνησης.

Δείτε επίσης: Τέμπη: Ο Καραμανλής… κηρύσσει εαυτόν “αθώο” και τα ρίχνει στο “ανθρώπινο λάθος”

Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: Mετά το «ανθρώπινο λάθος» τα ρίχνει και στις «παθογένειες του δημοσίου» ο Καραμανλής

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί