Κως: Εντοπίστηκε η τσάντα της Αναστάζια, 8 μήνες μετά την άγρια δολοφονία της

Οκτώ μήνες μετά την άγρια δολοφονία της Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω, εντοπίστηκε η τσάντα που είχε μαζί της η άτυχη γυναίκα από την Πολωνία, όταν χάθηκαν τα ίχνη της (Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kosnews24.gr, η τσάντα της Αναστάζια εντοπίστηκε από πολίτη στις Αλυκές και παραδόθηκε στις αρμόδιες αρχές. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, η τσάντα ήταν ανοιχτή όταν βρέθηκε από τον πολίτη. Πάντως, εντός της τσάντας εντοπίστηκαν προσωπικά αντικείμενα της νεαρής γυναίκας.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω και απομένει να φανεί εάν θα προκύψουν νέα στοιχεία, που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Η σορός της 27χρονης Αναστάζια βρέθηκε λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της, την Κυριακή 18 Ιουνίου. Η δολοφονημένη γυναίκα ήταν δεμένη χειροπόδαρα, μέσα σε μαύρες σακούλες, κάτω από ένα δέντρο σε ερημική τοποθεσία στις Αλυκές. Ο δράστης είχε σκεπάσει την σορό της Αναστάζια με στάχυα και κλαδιά δένδρου, δημιουργώντας έτσι ένα καμουφλάζ που ταίριαζε με το φυσικό περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι για την άγρια δολοφονία έχει ήδη συλληφθεί ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί