Στο πλευρό των αγροτών η Ομάδα Γυναικών Αρχανών

Τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στον κόμβο των Πεζών γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσής της η Ομάδα Γυναικών Αρχανών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η Ομάδα Γυναικών Αρχανών – μέλος της Ο.Γ.Ε. συμπαραστέκεται και χαιρετίζει την κινητοποίηση του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων (ΑΣΑ) και καλεί τις αγρότισσες και τους αγρότες την Κυριακή 28/1ου στις 11 το πρωί στον κόμβο στα ΠΕΖΑ

Εμείς οι αγρότισσες 

  • που δουλεύουμε ήλιο με ήλιο, στην πλειοψηφία μας ανασφάλιστες και δεν έχουμε εισόδημα ικανό να θρέψει εμάς και τις οικογένειες μας.
  • Που κάθε επίσκεψή μας στο σούπερ μάρκετ είναι ένα ηλεκτροσόκ και αγωνιούμε για την καθημερινή επιβίωσή μας.
  • Που καλούμαστε να στηρίζουμε τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, που αναγκαζόμαστε να κάνουμε τις νταντάδες στα εγγόνια μας και τις νοσοκόμες στους ηλικιωμένους γονείς μας, στα ΑμΕΑ, ελλείψει κρατικών και κοινωνικών υπηρεσιών.
  • Που βάζουμε όλο και περισσότερο το χέρι στην τσέπη για την αναγκαία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τις εξετάσεις, αλλά και τη μόρφωση και τις δραστηριότητες των παιδόγγονων μας.

Εμείς, οι συνταξιούχες αγρότισσες, αναγκαζόμαστε να εργαζόμαστε μέχρι τα βαθιά γεράματα για να επιβιώσουμε με τις πενιχρές συντάξεις φιλοδωρήματα που παίρνουμε.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ αποφασισμένες να παλέψουμε μαζί και δίπλα με τους αγρότες μας ενάντια στην πολιτική της Ε.Ε., της ΚΑΠ, που από τη μια ενισχύει την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων στα αγροεφόδια και συνολικότερα των εμποροβιομηχάνων, των τραπεζιτών, των σούπερ μάρκετ και από την άλλη αφαιρεί δικαιώματα από τον εργαζόμενο λαό, τους βιοπαλαιστές αγρότες.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλες τις αγρότισσες και τους αγρότες των Αρχανών να δώσουν μαχητικό παρόν στην κινητοποίηση την ερχόμενη Κυριακή 28/1/2024 και ώρα 11 το πρωί στον κόμβο στα Πεζά στηρίζοντας τα αιτήματα του ΑΣΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί