Η Ανν – Μισέλ της ΝΔ τα πήρε και πάλι όταν άκουσε ότι ο καλός Μητσοτάκης καταλύει το κράτος δικαίου! (βίντεο)

Η ερώτηση της Σοφί Ιντ’ Βελτ που εξέθεσε την ευρωβουλευτή της ΝΔ

Δείτε επίσης:

Ευρωβουλή: Διασυρμός στο καθεστώς Μητσοτάκη για την διάλυση του κράτους Δικαίου

«Μπλε κάρτα» έβγαλε στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου η Σοφί Ιντ’ Βελτ μόλις η ευρωβουλευτής της ΝΔ ολοκλήρωσε την παρέμβασή της κατά τη συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το κράτος δικαίου στη χώρα μας. Η Άννα Ασημακοπούλου μετά το σφυροκόπημα που δέχτηκε η ΝΔ από σχεδόν όλους τους ευρωβουλευτές της αίθουσας, υποστήριξε ότι «κάποιοι εμμονικά επιμένουν να δυσφημούν την Ελλάδα για προσωπικό όφελος» και είδε «πολιτική σκοπιμότητα» ενόψει των ευρωεκλογών.

Η Σοφί Ιντ’ Βελτ δεν άφησε αναπάντητους τους ισχυρισμούς και κάνοντας έκτακτη παρέμβαση είπε: «Κάθε φορά που συζητάμε για το κράτος δικαίου απορρίπτετε κάθε επίκριση, κατηγορείτε όσους ρωτούν ότι είναι παρτιζάνοι και έχουν προεκλογικά κίνητρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορούσατε να φανταστείτε ότι κάποιοι αντιδρούν επειδή υπερασπίζονται κάποιες ιδέες; Θα μπορούσατε να το διανοηθείτε αυτό;».

«Επιλέγω να αγνοήσω τον προσβλητικό σας τόνο. Ναι, βλέπω μία τέτοια πολιτικό κάθε φορά που κοιτώ τον καθρέπτη», απάντησε η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας για μια «μειοψηφία, που μιλά για τη χώρα μου σα να μην πρόκειται για Δημοκρατία και αυτό απλώς δεν είναι αλήθεια». Στη συνέχεια άρχισε να μιλάει για τη δολοφονία Καραϊβάζ που «είναι υπό έρευνα και έχουν γίνει συλλήψεις», με την πρόεδρο της ολομέλειας να τη διακόπτει καθώς είχε υπερβεί τον χρόνο.

«Δεν θέλετε να ακούσετε τις απαντήσεις» είπε ενοχλημένη η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί