Υπόθεση παιδοβιαστών: Πώς μία μητέρα ξεσκέπασε το κύκλωμα – «Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα θύματα»

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια στον Κολωνό, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Δείτε:

ΕΛΑΣ: Ανατριχιαστική υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας – Τρεις συλλήψεις

Προς το παρόν, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής συνελήφθησαν οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι του κυκλώματος, με εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους, ενώ, μάλιστα οι εμπλεκόμενοι παιδοβιαστές πλήρωναν έως και 200 ευρώ για να συνευρεθούν με τις ανήλικες, εκ των οποίων τα μισά χρήματα, τα κρατούσε ως αμοιβή της η «εγκέφαλος» και στρατολόγος των κοριτσιών.

Από τα τέσσερα κορίτσια που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα, οι δύο ήταν μόλις 13 και 15 ετών αντίστοιχα όταν οι δράστες τις έμπλεξαν στο κύκλωμα πριν δύο χρόνια. Μάλιστα, η «εγκέφαλος» της υπόθεσης, εκμεταλλεύτηκε το 2022, την προσωπική σχέση που είχε με τους γονείς της 15χρονης τότε, για να την προσεγγίσει και να την πείσει να ενταχθεί στο κύκλωμα.

Η πρώτη κατηγορούμενη συνελήφθη στον Κολωνό με ένταλμα σύλληψης για μαστροπεία, ενώ παράλληλα, συνελήφθη και ένας 33χρονος Έλληνας, που πιάστηκε στην Εκάλη, όπως επίσης ένας 55χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, ορισμένες από τις τελεσθείσες πράξεις «συνέβησαν το 2020, όταν τα κορίτσια αυτά ήταν στην ηλικία των 13 και των 15 ετών. Ο νόμος είναι διαφορετικός για παιδιά κάτω των 15 ετών. Κανένας δεν μπορεί να επικαλεστεί τη συναίνεση σε τέτοιες ηλικίες».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η πρώτη καταγγελία έγινε από τη μητέρα μίας ανήλικης, η οποία παρατήρησε κάτι ύποπτο στην κόρη της: “«Υπήρξε καταγγελία από μία μητέρα. Ξεκίνησε από την παρατηρητικότητα μιας μητέρας για μεγάλο πλουτισμό του παιδιού. Έπειτα απευθύνθηκε στην ελληνική αστυνομία και ξεκίνησε η έρευνα τους τελευταίους μήνες του 2023»

Όπως είπε η κ. Δημογλίδου, οι έρευνες των αρχών θα συνεχιστούν, καθώς φαίνεται πως η λίστα των δραστών, αλλά και των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερη.

«Είναι τουλάχιστον 10 οι περιπτώσεις που τα κορίτσια συναντήθηκαν με τους δράστες. Υπάρχουν άλλοι έξι κατηγορούμενοι πλην των τριών που έχουν συλληφθεί, αλλά οι έρευνες θα συνεχιστούν καθώς σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα θύματα, αλλά και άλλοι δράστες», σημείωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί