Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης για το νέο έτος

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης για το Νέο Έτος 2024:

Με πολλές ευχές, αλλά και με αισθήματα αισιοδοξίας, υποδεχόμαστε το νέο έτος 2024.

 Ο ερχομός του συνοδεύεται από ένα πλήθος προσδοκιών και ελπίδων, πως θα ανατείλουν καλύτερες μέρες για τους πολίτες με παγκόσμια ειρήνη.

Ο χρόνος που έφυγε, άφησε πίσω του τα “συντρίμμια” δυο αιματηρών πολεμικών αναμετρήσεων, αλλά και ένα μεγάλο πλήθος άλυτων προβλημάτων, που έκαναν ακόμα πιο δύσκολες τις συνθήκες ζωής των πολιτών. 

Η αλλαγή σελίδας του χρόνου, μας προδιαθέτει να αντιμετωπίσουμε αισιόδοξα όλες τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας, για περιορισμό των ανισοτήτων, για πραγματική Πρόοδο και Ευημερία, για ενίσχυση του Κράτους Δικαίου, και για μεγαλύτερη Κοινωνική Συνοχή και Αλληλεγγύη. 

Μέσα στο 2024 είναι απαραίτητο οι O.T.A. να ενισχυθούν με πόρους και αρμοδιότητες, για να δημιουργήσουν ένα ακόμη πιο ισχυρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βελτιώνοντας κρίσιμες Δημοτικές Δομές και Υπηρεσίες.

Παράλληλα, θέτουν νέους στόχους που θα αγκαλιάζουν σύγχρονες ανάγκες των πολιτών, αλλά και θα ενισχύουν την ανάπτυξη του κάθε τόπου.

Ως Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ) Κρήτης, ευχόμαστε σε όλες και όλους Υγεία, Ευημερία, Ειρήνη και ένα Δημιουργικό 2024.

                                    Καλή Χρονιά!        Χρόνια Πολλά!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί