Οι πυροσβέστες κοντά στα νοσηλευόμενα παιδιά του νοσοκομείου Ρεθύμνου

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα εργαζόμενοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Ρεθύμνου, ανταποκρινόμενοι πρόθυμα στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και συνοδευόμενοι από τη Διοίκηση του νοσοκομείου, θα επιχειρήσουν μια διαφορετική «άμεση επέμβαση» για να σταθούν κοντά στα παιδιά  που νοσηλεύονται και στους εργαζόμενους στο  ΓΝ Ρεθύμνου.

Φωταγωγημένο  όχημα με σειρήνες ανοιχτές θα  εισέλθει από την είσοδο του ΤΕΠ.  Οι εργαζόμενοι  και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσία Νομού Ρεθύμνου θα μοιράσουν  ευχές και δώρα σκορπίζοντας χαμόγελα στα  νοσηλευόμενα παιδιά και εργαζόμενους τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Πρόκειται για μια διαφορετική δράση του Πυροσβεστικού Σώματος που προάγει την αξία της αλληλεγγύης, της υγείας και της ζωής.  

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή Δ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου Πύραρχο Πρωτοπαπαδάκη Αντώνιο, τον Διοικητή Π.Υ. Ρεθύμνου Αντιπύραρχο Ζανιδάκη Νικόλαο ,τον Υποδιοικητή Π.Υ. Ρεθύμνου Αντιπύραρχο ,  Δρυγιαννάκη Δημήτριο (ο Υποδιοικητής θα παρίσταται για δηλώσεις εκ μέρους της Π.Υ. Ρεθύμνου), καθώς και τον Πρόεδρο κ. Αντωνακάκη Μανώλη και τα μέλη της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος  για τη συνεργασία τους με την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης. 

Κυρίως όμως τους ευχαριστούμε για την καθημερινή προσφορά τους στον συνάνθρωπο και το έργο τους για την προστασία της ζωής,  όπως αυτή εκδηλώνεται με ένα διαφορικό τρόπο σε αυτές τις εκδηλώσεις προσφέροντας πολύτιμες στιγμές χαράς και αλληλεγγύης στους νοσηλευόμενους ασθενείς τις γιορτινές ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί