Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Λότζια

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα παιάνισε, όπως ορίζει το έθιμο, στον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό, το πρωί της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου υπό την Διεύθυνση της Αρχιμουσικού Ντένης Σκανδαλάκη. 

Σε εορταστικό κλίμα ο Δήμαρχος και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ευγενία Στυλιανού άκουσαν στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» του Δημοτικού Συμβουλίου, τις πρωτοχρονιάτικες μελωδίες και κάλαντα και  αντάλλαξαν ευχές με τους παρευρισκόμενους για καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία , χαρά και ευημερία.

Αμέσως μετά επισκέφθηκαν την Λότζια  ο Πρόεδρος και μέλη της Διοίκησης του ΕΑΚΗ , προκειμένου να ευχαριστήσουν τον Δήμαρχο για την συνεργασία κατά την εννιαετή θητεία του. 

Μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Πρωτοχρονιά

Υποδεχόμαστε το 2024  με την προσδοκία μιας καλύτερης χρονιάς, για την πατρίδα, για την κοινωνία μας, για κάθε άνθρωπο. Με αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές μας, ατομικές και συλλογικές, με προοπτικές και ελπίδες ανάπτυξης, ευημερίας, και αποτελεσματικής συνεργασίας στον τόπο μας.

    Οφείλουμε, και αυτή την χρονιά, να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις των καιρών. Να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε τομέα που συμμετέχουμε. Χρέος όλων μας είναι, συνάμα, να σταθούμε με αλληλεγγύη και διάθεση προσφοράς στους ανθρώπους που έχουν άμεσες ανάγκες.

   Ολοκληρώνοντας την δημαρχιακή μου θητεία, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλους τους συμπολίτες, για την συνοδοιπορία αυτών των χρόνων. Και να ευχηθώ προσωπικά σε όλους και σε όλες: υγεία, δημιουργική πορεία, και κάθε καλό.

   Χρόνια πολλά, το 2024 να είναι: ένα έτος προκοπής, ανθρωπιάς, κι έμπρακτης αλληλεγγύης. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί