Δέματα αγάπης σε άνεργους και σεισμόπληκτους από την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου

700 δέματα με είδη ανάγκης σε άνεργους και σεισμόπληκτους διένειμε το Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει των γιορτών.

Σε ανακοίνωση της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου αναφέρεται:

Το Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, διένειμε, την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, από τον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, 700 και πλέον δέματα αγάπης, σε εμπερίστατους, ανέργους και σεισμόπληκτους αδελφούς μας. 

Η διανομή έγινε με μέριμνα του  αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Αγαθαγγέλου Γιανναράκη και τη συμβολή των εφημερίων των ενοριών της Ιεράς  Μητρόπολής μας.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους  όσοι συνετέλεσαν στη συλλογή και διανομή των δεμάτων. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους Κληρικούς και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ενοριών, καθώς τους επώνυμους και ανώνυμους αδελφούς μας και εύχεται ευλογημένα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2024.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί