300.000 ευρώ για την επέκταση εργαστηρίου παρασκευής γευμάτων Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ για την κατασκευή του έργου «Επέκταση εργαστηρίου παρασκευής γευμάτων Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου-Ολοκλήρωση υποδομών», υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο προβλέπει την επέκταση της υφιστάμενης δομής και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη κοινωφελούς έργου και στη παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, στη δραστηριοποίηση φορέων για την προσφορά τους σε συνανθρώπους που αδυνατούν να αντιπαρέλθουν και σε βασικές ανάγκες της καθημερινότητας όπως η διατροφή τους.

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, παρόντες ήταν επίσης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου-Καστελίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγ. Ανδρέα π. Σπυρίδων Φουκαράκης, μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Καίτη Ιερωνυμάκη, ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας  (Πρότυπο Κατασκευαστική Α.Ε.) που θα υλοποιήσει το έργο Χαράλαμπος Αποστολάκης και υπηρεσιακά στελέχη.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί