Η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων- Νέοι Οικονομολόγοι για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων- Νέοι Οικονομολόγοι αναφορικά με τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου:

Την Κυριακή 10/12/2023 οι συνάδελφοι Οικονομολόγοι όλης της χώρας προσήλθαν στις κάλπες για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στα όργανα του Οικονομικού Επιμελητηρίου, την Συνέλευση των Αντιπροσώπων και τις Τοπικές Διοικήσεις των Περιφερειακών Τμημάτων.

Το αποτέλεσμα της κάλπης για την Τοπική Διοίκηση του 14ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης είναι σαφές και δείχνει υποχώρηση του ποσοστού της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων – Νέοι Οικονομολόγοι και ενδυνάμωση των κομματικών παρατάξεων. Θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία του φορέα μας.

Χρειάστηκε μια πρωτοφανής κινητοποίηση των κομματικών μηχανισμών κατά την προεκλογική περίοδο για να επιτύχουν να ανατρέψουν μετά από 28 χρόνια τον μεγάλο αντίπαλο την Α.Κ.Ι.Ο.Ε. Οι διθυραμβικές ανακοινώσεις που εκδόθηκαν μετά τις εκλογές καταδεικνύουν την σπουδαιότητα του εγχειρήματός τους και ελπίζουμε πραγματικά αυτή η τεράστια κινητοποίηση ανθρώπων και πόρων να αποβεί επωφελής για το φορέα και τους συναδέλφους μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους σε αυτές τις εκλογές, αλλά και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους αυτούς που διαχρονικά στηρίζουν την παράταξη μας. Μια ανεξάρτητη κίνηση που με μόνο γνώμονα την αρχή της αυτοδιάθεσης των Οικονομολόγων και της απεξάρτησης από κομματικές δεσμεύσεις, είχε την ευθύνη διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης για 28 χρόνια και το ανέδειξε πρώτο με διαφορά σε όλη την Ελλάδα. 

Την επόμενη περίοδο του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης θα συμμετέχουμε ενεργά στο έργο της Τοπικής Διοίκησης και θα στηρίξουμε με το αίσθημα ευθύνης που διαχρονικά μας διακρίνει, κάθε πρωτοβουλία που κρίνουμε ότι είναι προς όφελος των συναδέλφων και του φορέα μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί