Η κυβέρνηση φοβάται την αλήθεια για τα Τέμπη – «Όχι» Βορίδη, εκ μέρους Μητσοτάκη, σε Προανακριτική

 Σφοδρή ήταν η απάντηση του Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος αποκάλεσε τον υπουργό Επικρατείας «δυστύχημα δημοκρατίας»

Η Νέα Δημοκρατία επιβεβαίωσε ότι δεν θέλει να πέσει φως σχετικό με το δυστύχημα στα Τέμπη καθώς ο Μάκης Βορίδης ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα συναινέσει στη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής επί τη βάσει της έρευνας της ευρωπαϊκής εισαγγελίας για τη σύμβαση 717 στα τρένα. Σφοδρή ήταν η απάντηση του Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος αποκάλεσε τον υπουργό Επικρατείας «δυστύχημα δημοκρατίας».

Δείτε επίσης:

Σ. Φάμελλος για Τέμπη: Δεσμευτείτε ότι θα συμφωνήσετε στη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Εκτός από σκιώδης πρωθυπουργός, παίζει και τον ρόλο του δικαστή. Έχει αποφασίσει τι θα γίνει και για την Εξεταστική. Είστε δυστύχημα δημοκρατίας κ. Βορίδη, έχετε και παρελθόν, δεν μας φτάνει που παρακολουθείτε τους πάντες, αποφασίζετε για τη δικαιοσύνη πριν αποφασίσει η δικαιοσύνη».

ADVERTISING

Μάλιστα, κάλεσε τον Ν. Ανδρουλάκη να τοποθετηθεί για την πρόταση Προαναρκτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ποκαλυπτική την τοποθέτηση του Μ. Βορίδη αναφορικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης προκειμένου να μην ερευνηθεί τίποτα. Κάλεσε δε τον κ. Κουτσούμπα να αποσύρει την πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής, λέγοντας χαρακτηριστικά προς τα έδρανα των βουλευτών του ΚΚΕ «σας εκμεταλλεύονται», ενώ απέρριψε εμμέσως πλην σαφώς το σενάριο να υπερψηφίσει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για Προανακριτική

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί