Δ. Τεμπονέρας: Αδιαμφισβήτητος πρόεδρος ο Στ. Κασσελάκης – Η μάχη πρέπει να δοθεί εντός του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

«Είμαι βέβαιος ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα αποσύρει την πρότασή του, διότι είναι μια πρόταση που δημιουργεί μια αχρείαστη εσωστρέφεια, ένα κλίμα διχαστικό και δε συντάσσεται με τις συλλογικές συνεδριακές αποφάσεις. Μπροστά μας έχουμε μια πολύ σημαντική διαδικασία. Η ΚΕ καλείται να επικυρώσει τον οδικό χάρτη προς το Συνέδριο. Είναι ο ορισμός της επόμενης ημέρας και της προοπτικής του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε το πρωί της Κυριακής ο Διονύσης Τεμπονέρας στο MEGA.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση από την ΚΕ, ο Δ.Τεμπονέρας καλεί τον «Στέφανο Κασσελάκη να πάρει μια ηγετική πρωτοβουλία, να καλέσει όλες τις πλευρές και την επόμενη ημέρα συντεταγμένα και με ενότητα να δούμε πώς μπορούμε να απαντήσουμε στα προβλήματα του ελληνικού λαού».

«Έχουμε αποχωρήσει από μια διαδικασία διότι η πρόταση η οποία είναι στο τραπέζι περί δημοψηφίσματος, κατά την άποψή μας, είναι προβληματική. Στο σημείο που θα αποσυρθεί η πρόταση, θέλοντας να πιέσουμε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και να δώσουμε προοπτική και ενότητα, πιέζουμε με κάθε τρόπο προκειμένου να έχουμε ένα αποτέλεσμα.

«Η επόμενη ημέρα θα μας βρει ξανά εντός του ΣΥΡΙΖΑ να αντιπολιτευόμαστε τη ΝΔ, στην πορεία μας προς ένα Συνέδριο το οποίο θα βάλει τις βάσεις για ένα αριστερό, δημοκρατικό και προοδευτικό κόμμα. Αυτό είναι σαφές. Θα δώσουμε τη μάχη του Συνεδρίου για την πολιτική μας ταυτότητα και προοπτική», ξεκαθάρισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τερματίζοντας τη φημολογία περί αποχώρησής του από το κόμμα.

«Αδιαμφισβήτητος πρόεδρος και ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ»

«Αλίμονο αν υπήρχε οποιαδήποτε πρόθεση αμφισβήτησης ενός καθόλα δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου όπως είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο αδιαμφισβήτητος πρόεδρος και ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και οφείλει να είναι ο εγγυητής της ενότητας και της επόμενης ημέρας. Αυτό που θέλουμε είναι προσθέσουμε, όχι να ακρωτηριάσουμε», πρόσθεσε ο Δ. Τεμπονέρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί