Δ. Τεμπονέρας: «Η κρυφή ατζέντα της ΝΔ κάθε μέρα αποκαλύπτεται, η ψήφος του ελληνικού λαού όμως δεν είναι λευκή επιταγή»

Τις επικοινωνιακές παλινωδίες της ΝΔ σχετικά με τις προεκλογικές εξαγγελίες για την οικονομία και το πρόγραμμα σταθερότητας, σχολίασε ο συντονιστής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Τεμπονέρας.

Δείτε:  Ψεύτικες υποσχέσεις Μητσοτάκη για μισθούς, συντάξεις, αφορολόγητο! – Το παραδέχτηκε ωμά ο Σκυλακάκης! (βίντεο)

Μετά τον Σκυλακάκη κι ο Πλεύρης ομολογεί ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες Μητσοτάκη είναι ψέματα: «Στο πρόγραμμα Σταθερότητας δεν υπάρχουν οι προσλήψεις στο ΕΣΥ»

Συγκεκριμένα, στάθηκε στις χθεσινές δηλώσεις του Θεόδωρου Σκυλακάκη, ο οποίος ομολόγησε ότι δεν έχουν ενταχθεί όλες οι υποσχέσεις της ΝΔ στο πρόγραμμα σταθερότητας, τονίζοντας ότι «το μόνο που μένει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι να βγει και να πει στον ελληνικό λαό: Συγγνώμη σας εξαπάτησα».

«Η κρυφή ατζέντα της ΝΔ κάθε μέρα αποκαλύπτεται. Η ψήφος του ελληνικού λαού όμως δεν είναι λευκή επιταγή», υπογράμμισε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Αναλυτικά η δήλωση:

Ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα σταθερότητας.

Ο κ. Σκυλακάκης χθες, αφού τον διέψευσε και δήλωσε ότι δεν είναι ενταγμένες, μετά προσπάθησε ανεπιτυχώς να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Το ίδιο έκανε και ο κ. Πλεύρης σήμερα για τις δήθεν 10.000 προσλήψεις στην Υγεία, που τελικά θα είναι απλά αντικαταστάσεις όσων συνταξιοδοτούνται, με το ΕΣΥ να παραμένει χωρίς ενίσχυση.

Το ερώτημα είναι απλό: Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα;

Αν λέει ψέματα ο κ. Σκυλακάκης, τότε η ΝΔ πρέπει να τον αποδοκιμάσει και να τον αποσύρει από τα ψηφοδέλτια της.

Δεν θα το κάνει όμως, γιατί είπε την αλήθεια. Το μόνο που μένει στον κ. Μητσοτάκη είναι να βγει και να πει στον ελληνικό λαό: «Συγγνώμη, σας εξαπάτησα».

Η κρυφή ατζέντα της ΝΔ κάθε μέρα αποκαλύπτεται. Η ψήφος του ελληνικού λαού όμως δεν είναι λευκή επιταγή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί