Βγαίνει κι από πάνω ο Άδωνις μετά την αισχρή δήλωση για τα Τέμπη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά τη δήλωσή για την τραγωδία των Τεμπών, με την οποία πρόσβαλε τη μνήμη των νεκρών και τους συγγενείς των θυμάτων, θεωρεί ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Δείτε επίσης: Αθλιότητες Γεωργιάδη: Ποιος ενδιαφέρεται για τα Τέμπη και τους νεκρούς;- Τον βάζει στη θέση του αδερφός θύματος

Έτσι, ο υπουργός Εργασίας προχώρησε σε μια ακόμα προκλητική δήλωση, μέσω ανάρτησης στο Facebook, στην προσπάθειά του να απαντήσει στις οργισμένες δηλώσεις των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών αλλά και να κάνει διαχείριση της βλάβης που έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση και στη ΝΔ καθώς γαλάζια στελέχη  καλούνται να απολογηθούν στις τοπικές κοινωνίες για τις χυδαίες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο υπουργός Εργασίας προσπαθώντας να βγει από πάνω κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας των Τεμπών και την «Αυγή» ότι παίζει με τον πόνο των συγγενών των θυμάτων.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα και εξαχρείωση στην Πολιτική από την προσπάθεια να κερδίσεις ψήφους πάνω στις ανθρώπινες τραγωδίες. Στην πραγματικότητα δηλ εκεί που οι συμπολίτες σου βιώνουν πόνο και πένθος εσύ να ψάχνεις για πολιτικό όφελος.», αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του και προσπαθώντας να παίξει με τις λέξεις υποστηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η δήλωσή του στον Real Fm δεν ήταν ύβρις στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών.

«Εγώ δεν είπα στον κ. Νίκο Χατζηνικολάου ότι «ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη» όπως ψευδώς και δολίως γράφεται αλλά «ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη» δηλ για την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως για την τραγωδία», υποστηρίζει ο υπουργός Εργασίας και συνεχίζει:

«Και όμως σήμερα δύο πρωτοσέλιδα, «ευαίσθητων» υποτίθεται εφημερίδων παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους για να κτυπήσουν την Κυβέρνηση αποδεικνύοντας το βάσιμο του αρχικού μου επιχειρήματος και το γιατί το «θυμήθηκαν» ξαφνικά τώρα στον Σύριζα και ποιον πραγματικά σκοπό εξυπηρετούν».

Αναλυτικά η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη


«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα και εξαχρείωση στην Πολιτική από την προσπάθεια να κερδίσεις ψήφους πάνω στις ανθρώπινες τραγωδίες. Στην πραγματικότητα δηλ εκεί που οι συμπολίτες σου βιώνουν πόνο και πένθος εσύ να ψάχνεις για πολιτικό όφελος. Αυτό στηλίτευσα χθες στον Real Fm και σήμερα με την πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρείται απλά δικαιώνομαι. Εγώ δεν είπα στον κ. Νίκο Χατζηνικολάου ότι «ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη» όπως ψευδώς και δολίως γράφεται αλλά «ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη» δηλ για την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως για την τραγωδία. 
Το φοβερό αυτό δυστύχημα αυτό καθαυτό το διερευνά η Ελληνική Δικαιοσύνη και αυτή θα μας πει ποιος φταίει και ποιος όχι, η Κοινοβουλευτική διαδικασία προφανώς γίνεται για άλλους λόγους αφού πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη δεν έχει κανένα απολύτως νόημα πλην της Αντιπολιτευτικής φασαρίας. Και όμως σήμερα δύο πρωτοσέλιδα, «ευαίσθητων» υποτίθεται εφημερίδων παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους για να κτυπήσουν την Κυβέρνηση αποδεικνύοντας το βάσιμο του αρχικού μου επιχειρήματος και το γιατί το «θυμήθηκαν» ξαφνικά τώρα στον Σύριζα και ποιον πραγματικά σκοπό εξυπηρετούν. Εμείς θα επιμείνουμε να δίνουμε την καθημερινή μάχη για να λύσουμε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος και που για να τα λύσουμε μας εμπιστεύθηκε.
Την ανθρώπινη μου ευαισθησία δεν την παραχωρώ ούτε στην μία ούτε στην άλλη εφημερίδα και εκφράζω φυσικά άλλη μία φορά τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί