Σε πλήρη διάλυση το ΕΣΥ: Συνταγογράφησαν σε άνδρα εξέταση για… εξωμήτριο κύηση! – Τα στοιχεία που φέρνει στο φως ο Π. Πολάκης

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά που καταδεικνύουν πώς έχει καταντήσει το ΕΣΥ η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Σε νέα του ανάρτηση ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Παύλος Πολάκης, φέρνει στο φως άλλη μία τέτοια περίπτωση. Αυτήν την φορά, συνταγογράφησαν σε άντρα (με το όνομα «Στέφανος»), που «διαγνώστηκε» ότι εγκυμονεί και μάλιστα με κοιλιακή κύηση (σ.σ. εξωμήτριου), όπως επισημαίνει το σχετικό παραπεμπτικό, να κάνει γονιδιακή εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν το έμβρυο μπορεί να πάσχει από κυστική ινωση.

«Ο εξευτελισμός του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και των χειριστων του που έχουν αφήσει τέτοιες «τρύπες» στο σύστημα ώστε να περνάνε τέτοιες συνταγογραφήσεις!», αναφέρει ο Π. Πολάκης στην ανάρτησή του προσθέτοντας: «ο εξευτελισμός του ΕΟΠΥΥ της ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ και του Μητσοτακη που πληρώνει τέτοιο παραπεμπτικό αντί να στείλει στον εισαγγελέα και αυτόν που το έγραψε και αυτόν που το εκτέλεσε!», αλλά και «η απόδειξη του πάτου που έχει φτάσει ο Οργανισμός υπό τη διοίκηση της Καρποδινη που βρέθηκε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ Διοικητρια και απλά κάνει ντιλς…»

«Εύγε,συνάδελφε, εύγε εργαστήριο, ευγε ΗΔΙΚΑ, εύγε ΕΟΠΥΥ, ευγε ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ, εύγε ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ , ευγε Μητσοτακη», υπογραμμίζει ο κ. Πολάκης.

«Δεν μας αξίζει αυτή η χώρα, πρέπει να την αλλάξουμε», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Αυτό το παραπεμπτικό ΕΙΝΑΙ:

1) ο εξευτελισμός του γιατρού που το γραφει προφανώς για να πάρει μίζα 5-10 ευρώ (10-20%)από το διαγνωστικό που θα την εκτελέσει και θα πληρωθεί από τον ΕΟΠΥΥ (πιθανόν αλυσσιδα μεγάλη λόγω του ειδους της εξέτασης )

2) ο εξευτελισμός του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και των ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ του που έχουν αφήσει τετοιες «τρυπες» στο συστημα ώστε να περνανε τέτοιες συνταγογραφήσεις!!

3) ο εξευτελισμός του ΕΟΠΥΥ της ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ και του Μητσοτακη που πληρώνει τέτοιο παραπεμπτικο αντι να στείλει στον εισαγγελέα και αυτόν που το έγραψε και αυτόν που το εκτελεσε!

4) Είναι η απόδειξη του πάτου που έχει φτάσει ο Οργανισμος υπό τη διοίκηση της Καρποδινη που βρέθηκε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ Διοικητρια και απλά κάνει ντιλς…(σύντομα θα έχετε νέα μας κυρία Διοικητρια που μεταθέτεις και μετακινείς όλους τους διευθυντες και τμηματάρχες που δεν υλοποιούν τα σχέδια πριμοδότησης ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ επιχειρηματιών της Ιδιωτικής υγειας)

ΥΓ .Για όσους δεν κατάλαβαν συνταγογράφησαν σε αντρα πως εγκυμονεί και μάλιστα με κοιλιακη κυηση (εξωμήτριου δηλαδή) να κάνει εξέταση γονιδιακή για να δουν αν το έμβρυο μπορεί να εμφανίσει κυστική ινωση!!!!!!’

Εύγε,συνάδελφε ,εύγε εργαστήριο,ευγε ΗΔΙΚΑ,εύγε ΕΟΠΥΥ,ευγε ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ,εύγε ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ,ευγε Μητσοτακη!!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ!!

Πρέπει να την αλλαξουμε!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί