Βενιζέλειο: Ακόμη ένας αναισθησιολόγος υπέβαλε την παραίτησή του

Δεν έχει τέλος η «κατρακύλα» στο ταλαιπωρημένο Βενιζέλειο, όπου ακόμη ένας αναισθησιολόγος υπέβαλε την περασμένη Παρασκευή την παραίτησή του.

Έτσι, από την 1η Νοεμβρίου, ημέρα που θα ξεκινήσει η ισχύς της παραίτησης, το νοσοκομείο μένει με μόλις τέσσερις αναισθησιολόγους.

Μάλιστα, μετά τις εξαγγελίες Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι από τον Νοέμβριο πρόκειται να λειτουργούν τέσσερις χειρουργικές αίθουσες καθημερινά στο νοσοκομείο, αντί για δύο, η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Βενιζέλειο: Ακόμη ένας αναισθησιολόγος υπέβαλε την παραίτησή του”

  1. Δημοσθένης Καραγιάννης

    Ε! Εντάξει. Δεν χρειάζονται και αναισθησιολόγοι. Δε μαθαίνουμε από τη Γάζα που χειρουργούν χωρίς αναισθητικά; Αν όχι, ας βοηθήσει λίγο και το Ισραήλ, που εξειδικεύεται σε βομβαρδισμούς νοσοκομείων. Εξάλλου μεγάλες διαδηλώσεις κάνουμε εναντίον του, δεν πρέπει κι αυτό το καημένο να πάρει κάποια μέτρα αυτοάμυνας και να στείλει ένα αεροπλανάκι του να μας ρίξει σε ώρα διαδήλωσης καμιά βομβίτσα (ίσως και ατομική κατά τον ισραηλίτη υπουργό του φονιά Νετανιάχου; Βοηθάει και το γεγονός ότι τα εδώ νοσοκομεία (Βενιζέλειο – ΠΑΓΝΗ) είναι μακράν “κατωκημένων περιοχών” και οι παράπλευρες απώλειες αμάχων θα είναι “κατά το δυνατόν” …μικρές!!! Τι στο διάβολο μόνο με προβοκάτσιες στο χώρο του θα το αφήσουμε να εκτίθεται το “αμυνόμενο”;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί