Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Βενιζέλειο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Βενιζέλειο, με αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας υγείας, για την κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια υγεία, πραγματοποίησαν η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Βενιζελείου και η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου αναφέρει:

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ ν Ηρακλείοu, ο Σύλλογος Εργαζομένων <βενιζελείου> νοσοκομείου ,η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων , πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας   έξω από το βενιζέλειο νοσοκομείο αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας υγείας , για την κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια υγεία  .

Χαιρέτισε και στήριξε την  κινητοποίηση ο Πρόεδρος των εργαζομένων  του βενιζελείου  νοσοκομείου  Μενεγάκης  Μανόλης και  ο  Πρόεδρος της τριμελούς επιτροπής γιατρών βενιζελείου νοσοκομείου Θαλασσινάκης  Βαγγέλης.

Το βενιζέλειο , αυτό το ιστορικό νοσοκομείο , το 7ο μεγαλύτερο της χώρας  καταρρέει , δεν μπορεί  να λειτουργήσει  δεν μπορεί να εφημερεύσει  λόγω υποστελέχωσης  υποχρηματοδότησης  αλλά και απαξίωσης από την πολιτεία  για να παραδοθεί στην ιδιωτική υγεία , εφημερίες τρόμου ομολογούν οι εργαζόμενοι  που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες  να κρατήσουν σε λειτουργία  το νοσοκομείο  υπερασπίζοντας το δημόσιο χαρακτήρα του .

 Να σταματήσουν οι πληρωμές στα δημόσια νοσοκομεία 

Να καταργηθούν τα απογευματινά ιατρεία επί πληρωμή

Οι συνταξιούχοι οι εργαζόμενοι  απαιτούμε  άμεσα προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού  να λειτουργήσουν τα χειρουργεία  και τα ιατρεία  να μπορούν να εφημερεύσουν με ασφάλεια οι κλινικές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί