Κώστας Αγοραστός: Τη μέρα της κακοκαιρίας Daniel έδινε 30.000 ευρώ για την προβολή του (έγγραφο)

Ηπροβολή του «έργου» του ήταν η προτεραιότητα του Κώστα Αγοραστού την μέρα που ξεκίνησε η κακοκαιρία «Ντάνιελ», όπως προκύπτει από σχετικό έγγραφο. Η κακοκαιρία «Ντάνιελ» που κατέληξε σε πλήθος νεκρών κι ανυπολόγιστες καταστροφές στην Θεσσαλία ξεκίνησε στις 4 Σεπτέμβρη, με τους επιστήμονες να προειδοποιούν για τον ερχομό της επί μέρες. Όμως στις 4 Σεπτέμβρη η προτεραιότητα του απερχόμενου περιφερειάρχη Θεσσαλίας ήταν η έγκριση κονδυλίου ύψους 30.300 ευρώ … «για την μετάδοση τηλεοπτικού σποτ προβολής των έργων που υλοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020»! 

Το σχετικό έγγραφο αφορά πιστώσεις από τον Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Θεσσαλίας και δείχνει ότι ακόμα και τις κρίσιμες πρώτες ώρες της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ο Κ. Αγοραστός είχε το μυαλό του στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές και την προβολή του «έργου» του στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας. Μία επιπλέον απόδειξη, δηλαδή, της εμμονής του Κ. Αγοραστού με την επικοινωνία την ώρα που είχε αφήσει την Θεσσαλία ανοχύρωτη απέναντι στις καταστροφικές πλημμύρες. 

φωτο

Ο Αγοραστός είχε και δημοσίως υποτιμήσει τον κίνδυνο του «Ντάνιελ»

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Αγοραστός είχε και δημοσίως υποτιμήσει τον κίνδυνο της επερχόμενης κακοκαιρίας, παρά τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων. Μία μέρα πριν την κακοκαιρία, ο Κ. Αγοραστός βρέθηκε στην Γιορτή του Χαλβά στα Φάρσαλα, όπου είχε διαβεβαιώσει τους πολίτες της περιοχής ότι δεν θα έπρεπε να ανησυχούν για τον επερχόμενο «Ντάνιελ», καθώς … «η Θεσσαλία είναι προστατευμένη»! Μία δήλωση που αποδείχθηκε με τραγικό τρόπο τόσο μακριά από την πραγματικότητα μόλις λίγες ώρες μετά.

Πηγή: Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί