ΔΣΗ: Συμπαράσταση στον αγώνα να κρατηθεί όρθιο το Βενιζέλειο

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου καιρό τώρα υπολειτουργεί. Βασική αιτία η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που έχει οδηγήσει το μέχρι πρότινος 7ο σε επισκεψιμότητα Νοσοκομείο της χώρας σε παύση των τακτικών χειρουργείων και σε μερική αναστολή της λειτουργίας του.
Η διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του Νοσοκομείου θέτει σε κίνδυνο το ύψιστο αγαθό της υγείας των πολιτών καθώς πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια νοσοκομεία της Κρήτης που εξυπηρετεί ετησίως χιλιάδες ασθενείς.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου καλεί την Πολιτεία να λάβει τα αναγκαία μέτρα για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου και να διασφαλίσει τους όρους για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες του νησιού μέσω ενός ισχυρού Δημόσιου Συστήματος Υγείας.
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στην προσπάθεια των Ιατρών του ΕΣΥ και των υγειονομικών να κρατήσουν όρθιο το Νοσοκομείο.
Στηρίζουμε την κινητοποίηση που διοργανώνεται την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας από τους υγειονομικούς και τους λοιπούς φορείς της πόλης με στόχο τη διάσωση του Νοσοκομείου.
Διαμαρτυρόμαστε για την υποβάθμιση του Βενιζελείου Νοσοκομείου και απαιτούμε την άμεση ενίσχυση του με το αναγκαίο μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ώστε να μπορεί να παρέχει σύγχρονες, δωρεάν υπηρεσίες σε όλους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί