«Δεν μπορούν να κρύψουν τις ευθύνες τους πίσω από την παύση καθηκόντων της διοίκησης του Βενιζελείου»

“Η κυβέρνηση και το υπουργείο υγείας δεν μπορούν να κρύψουν τις ευθύνες τους για τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει και το Βενιζέλειο, πίσω από την κίνηση της παύσης καθηκόντων της διοίκησης “, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, Δημήτρης Βρύσαλης, σχολιάζοντας την καρατόμηση της διοίκησης του Βενιζελείου που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας.

Δείτε: Κατόπιν εορτής καρατόμηση της διοίκησης του Βενιζελείου ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας

Ο κ. Βρύσαλης απευθύνει κάλεσμα στην αυριανή κινητοποίηση για το Βενιζέλειο.

Η ανακοίνωση του κ. Βρύσαλη:

Πίσω από την κίνηση της παύσης καθηκόντων της διοίκησης του Βενιζελειου νοσοκομείου η κυβέρνηση και το υπουργείο υγείας δεν μπορούν να κρύψουν τις ευθύνες τους για τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει και το συγκεκριμένο νοσοκομείο.
Όσο και αν προσπαθεί η κυβέρνηση και το υπουργείο υγείας να πείσει ότι η αιτία του προβλήματος βρίσκεται στον ένα ή τον άλλο διοικητή νοσοκομείου και η απομάκρυνση θα επαναφέρει την κανονικότητα η πραγματικότητα δε μπορεί να κρυφτεί. Το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί με την αλλαγή διοικητή του νοσοκομείου της Ιεράπετρας η οποία όσο αναγκαία και αν ήταν, καμία βελτίωση προς όφελος των υγειονομικών και της περιοχής δεν έφερε.
Το διαχρονικό συνειδητό σχέδιο απαξίωσης του δημόσιου συστήματος υγείας, συρρίκνωσης των δημοσίων δομών, συγχωνεύσεων κλινικών τμημάτων, κατηγοριοποίησης νοσοκομείων, περιορισμού των δαπανών με σκοπό την εμπορευματοποίησή τους και την εξασφάλιση κερδών στις ιδιωτικές κλινικές και τα διαγνωστικά κέντρα δεν αλλάζει με την οποία αλλαγή προσώπων Αλλά με την ανατροπή αυτής της πολιτικής
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 12
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 20/10 στις 7μμ στη Πλ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΝΕΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί