Κακλαμάνης κατά Μπέου: «Δε θα μου κάνει εντύπωση αν ηγηθεί ακροδεξιού μορφώματος, δεν θέλω καν να ακούω το όνομά του» (Βίντεο)

«Οι φιλοδοξίες αυτού του τύπου έχουν, πλέον, ξεπεράσει την αυτοδιοίκηση»

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής της ΝΔ και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, με μια λιτή δήλωση εξέφρασε σε υπερθετικό βαθμό τον αποτροπιασμό του για τον Αχιλλέα Μπέο και τον τρόπο που πολιτεύεται. «Δεν θέλω να ακούω το όνομα του κυρίου» και «δεν θέλω ούτε καν να αναφέρω το όνομά του» ήταν οι λέξεις που χρησιμοποίησε για να εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του στον νταή και χυδαίο υβριστή.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι πολύπειρος κοινοβουλευτικός και η πολιτική του εκτίμηση για το πώς θα εξελιχθεί ο Μπέος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο βουλευτής της ΝΔ, επεσήμανε ότι οι φιλοδοξίες του Μπέου δεν σταματούν στην αυτοδιοίκηση και εκτίμησε ότι: «Δεν θα εκπλαγώ εάν τον δω να ηγείται ακροδεξιού μορφώματος».

Αναλυτικά η δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη στο ATTICA TV και στην εκπομπή «Χωρίς μακιγιάζ»

«Δεν θέλω να ακούω το όνομα του κυρίου. Δεν θέλω να ακούω το όνομα. Αλλά σας λέω κάτι και θυμηθείτε με. Οι φιλοδοξίες αυτού του τύπου έχουν, πλέον, ξεπεράσει την αυτοδιοίκηση. Δεν θα εκπλαγώ εάν τον δω να ηγείται ακροδεξιού μορφώματος. Και σταματώ εδώ, δεν θέλω ούτε καν να αναφέρω το όνομά του».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί