Στ. Κασσελάκης: “Στον β’ γύρο θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για στήριξη στον προοδευτικό υποψήφιο”

Ας αλλάξουμε τον όρο “τοπικοί άρχοντες” με “τοπικοί υπηρέτες”

Τις πολιτικές του επιδεξιότητες αρχίζει σιγά – σιγά να ξεδιπλώνει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και το επιτελείο του! Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών βάζοντας ταυτόχρονα υποθήκες απεύθυνσης σε ολόκληρο τον προοδευτικό χώρο!

Δείτε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: «Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερη μοίρα – Οι πολίτες να ψηφίσουν για ένα πιο δίκαιο κράτος»

«Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα. Δικαιούται ανθρώπους από την κοινωνία, από την εργασία, με καινούριες, σύγχρονες, προοδευτικές ιδέες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει υποστηρίξει πολλούς τέτοιους υποψηφίους.

Αλλά η επιλογή είναι δική σας. Να επιλέξετε τι ζωή θέλετε», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων σε μήνυμά του στα ΜΚΔ ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ενώ προσκαλεί όλους τους προοδευτικούς πολίτες: “Στείλτε ένα μήνυμα αύριο, ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα της αλαζονείας, της αμέλειας και της ατιμωρησίας”, δίνοντας σαφές πολιτικό νόημα στην κάλπη της Κυριακής.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Έχετε δει την αλυσίδα του μπλε κράτους από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες, μέχρι τους δήμους. Έχετε δει αλαζονεία, κακοδιαχείριση, έχετε δει χαστούκια.

Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα. Δικαιούται ανθρώπους από την κοινωνία, από την εργασία, με καινούριες, σύγχρονες, προοδευτικές ιδέες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει υποστηρίξει πολλούς τέτοιους υποψηφίους.

Εδώ θα δείτε ποιους υποστηρίζουμε σε όλη την επικράτεια:

https://bit.ly/48CMZEd

Αλλά η επιλογή είναι δική σας. Να επιλέξετε τι ζωή θέλετε. Στείλτε ένα μήνυμα αύριο, ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα της αλαζονείας, της αμέλειας και της ατιμωρησίας.

Και στον β’ γύρο, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα στηρίξουμε τον προοδευτικό υποψήφιο σε κάθε περίπτωση.

“Τοπικοί υπηρέτες. όχι άρχοντες”

Ενώ πριν λίγο πρότεινε να αλλάξει ο όρος “τοπικοί άρχοντες” με αυτόν του “τοπικού υπηρέτη”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί