Συγχαρητήρια Χάρη Μαμουλάκη στον Κρητικό Γκραντ Μετρ, Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο Σκάκι Θεόδωρο Νικολάου

Από το Ρέθυμνο και τα Χανιά στην κορυφή του κόσμου

Δείτε:

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι ο 23χρονος γκραντ μετρ Θεόδωρος Νικολάου, που ζει στην Κρήτη

Με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου του Παγκόσμιου Πρωταθλητή από τον Κρητικό Γκραντ Μετρ Θόδωρο Νικολάου στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα στο Σκάκι, ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Συγχαρητήρια στον Γκραντ Μετρ Θεόδωρο Νικολάου που αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα στο σκάκι. Από το Ρέθυμνο και τα Χανιά στην κορυφή του κόσμου. Για εμάς που το σκάκι είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ζωής μας η χαρά είναι διπλή. Να βλέπεις έναν συμπατριώτη σου να προοδεύει στο άθλημα που αφιερώθηκες από παιδί. Να βλέπεις τα 64 ασπρόμαυρα τετράγωνα να βάφονται γαλανόλευκα.

Ελπίζω η επιτυχία του Θεόδωρου να οδηγήσει το Υπουργείο Παιδείας στην ταχύτερη υλοποίηση της πρότασης που είχα καταθέσει εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για ένταξη του σκακιού στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Το σκάκι προάγει τη δικαιοσύνη, την ένταξη και τον αμοιβαίο σεβασμό, την ανεκτικότητα και την κατανόηση, την υπομονή και τη στρατηγική και αναλυτική σκέψη. Στοιχεία δηλαδή, απαραίτητα για την ανάπτυξη των παιδιών μας.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί