Η Κατερίνα Μανιμανάκη στο Ακρωτήρι

Οι πολίτες του Ακρωτηρίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της υποψήφιας δημάρχου Χανίων

Tην Τετάρτη το απόγευμα, στα Κουνουπιδιανά, στο μεζεδοπωλείο Ραχάτι, πλήθος κατοίκων της δημοτικής ενότητας Ακρωτηρίου ήρθαν να συναντήσουν την υποψήφια δήμαρχο για τα Χανιά με την παράταξη « Όνειρο είναι τα Χανιά», Κατερίνα Μανιμανάκη – Πετράκη.

Οι ανησυχίες, για τα διαχρονικά προβλήματα που μένουν άλυτα και επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητά τους, πολλές: Η σχολική στέγη, τα έργα ανάπλασης στους οικισμούς, το κυκλοφοριακό, το συγκοινωνιακό, η συντήρηση των παιδικών χαρών, η δημιουργία Τ.Ο.Μ.Υ., τα ανταποδοτικά τέλη από οχλούσες δραστηριότητες που πρέπει να επενδύονται στο Ακρωτήρι, ο εξωραϊσμός της παραλίας του Αγίου Ονουφρίου και της πλατείας Σταυρού, το σχέδιο έκτακτων αναγκών σεισμών, πλημμυρών, πυρκαγιών, η ανάδειξη ιστορικών χώρων, σπηλαίων, η δημιουργία περιπατητικών μονοπατιών και πολλά άλλα που ζητούν λύση.

Η Κατερίνα Μανιμανάκη τους άκουσε προσεκτικά και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα είναι ανοικτός και η εύρεση λύσεων στα προβλήματα θα γίνεται από κοινού με τους ενεργούς πολίτες. Έτσι θα προχωρήσουμε για να κάνουμε τα Χανιά βιώσιμη πόλη με αλληλεγγύη και συμπερίληψη. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί