Κρήτη: Θρήνος για τον 20χρονο Μανούσο που χάθηκε στο τροχαίο

Ένας 20χρονος, o Mανούσος Δημητρουλάκης από τα Μεσκλά όπου διατηρούσε η οικογένειά του φούρνο και coffee shop στην περιοχή έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα στον επαρχιακό δρόμο Φουρνέ – Μεσκλών στο δήμο Πλατανιά. Ο άτυχος νέος εξέπνευσε μετά τη σφοδρή πρόσκρουση του αυτοκινήτου του σε αντλιοστάσιο, με τον ίδιο να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια. Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Μεσκλών όπου ζούσε και εργαζόταν ο 20χρονος ενώ η οικογένεια του θρηνεί τον τόσο πρόωρο χαμό του.

Δείτε:

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Έχασε τη μάχη ο 20χρονος οδηγός

Το δρομολόγιο από το χωριό του προς τα Χανιά στις 4 τα ξημερώματα στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του 20χρονου. Μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του και από το αρτοποιείο της οικογένειας του, ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται. Το ΙΧ που οδηγούσε με κατεύθυνση τα Χανιά, βγήκε από την πορεία του, συνέχισε για λίγα μέτρα σε παρακείμενη χορτολιβαδική έκταση κι αφού ανετράπη κατέληξε στο τοιχίο παλιού αντλιοστασίου.

Ο 20χρονος βαριά τραυματισμένος, εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο του, το οποίο φαίνεται να έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο τοιχίο του αντλιοστασίου. Κάτοικοι της περιοχής ήταν εκείνοι που τον απεγκλώβισαν ενώ όταν η πυροσβεστική υπηρεσία έφτασε στο σημείο ,το νεαρό είχε ήδη παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Λίγα λεπτά μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο Χανίων και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών υπέκυψε στα τραύματα του.

Ίχνη από πιθανό φρενάρισμα στο οδόστρωμα δεν υπήρχαν ενώ οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά που βρέθηκαν στο σημείο εξέτασαν πιθανά στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξακρίβωση των αιτών που προκάλεσαν το δυστύχημα. Σύμφωνα με κατοίκους του χωριού, ο νεαρός πραγματοποιούσε μεταφορές προϊόντων από το αρτοποιείο που διατηρεί η οικογένεια του σε πρατήρια άρτου των Χανίων.

Πηγή: neakriti.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί